Trandafiri Lottum

nick1971

Active Member
gradinar1 a spus:
Asta nu inseamna ca nu i-as sparge fata olandezului daca l-as vedea :x :x ca trandafiri frez puteam sa-mi cumpar si din Romania!!
trebuie sa stai la rand :rofl: mai sunt si altii care simt asta, la mine inca n-a inflorit nici unul sa vad daca ma inscriu :)
 

R@MONA

Active Member
Vaaaaaaaaai! Ce pacat!!!!!!! Sa astepti cu atata suflet sa-l vezi inflorit.....si cand colo, iti apare o culoare de ramai trasnit! :x :x :x
 

bradut

Well-Known Member
Si al meu (Summer Song) are un boboc, doi. Abia astept sa vad ce-o sa iasa. Cand l-am primit, in toamna, mi s-a parut cam ciudatel: ramurele dese si subtiri. Chiar m-am intrebat atunci daca o fi Summer Song. Va tin la curent.
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
ciudat ,ca toti erau la fel cu ramuri subtiri ,se vedea ca erau la fel adica din aceesi soi ,inseamna ca toti ar trebuii sa avem altceva si nu SS :? la mine are boboci mici deci mai am de asteptat .
 

bradut

Well-Known Member
Ramurile erau subtiri, dar si foarte dese. Mi s-a parut ciudata dispunerea lor. Chiar mi-am pus un mare semn de intrebare, inca de atunci. Dar m-am gandit, cine stie, poate ca asa trebuie sa arate. :? Insa acum vad ca apar surprizele...
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
toti erau asa subtiri si dese ,in total au fost 10 buc ,dar nu mai gasesc lista :oops: sunt curioasa ce o sa am :?
 

cristinaf

Well-Known Member
Dar la Caramell a inflorit deja si e SS, deci fiecare cu bafta lui.
Probabil ca la soiurile foarte solicitate, a mai adaugat si altceva daca nu i-au ajuns. :|
Si la mine e bobocul mic si mai am unul care ar putea fi si altceva, dar ar putea fi si corect, ramane de vazut.
E enervanta rau situatia. :roll:
 

bradut

Well-Known Member
10 bucati de Summer Song, in toamna?! :eek: Oare vom avea 9 surprize? :rofl: (pe Carmen o scot din discutie)
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Si eu am SS de la Lottum, dupa compararea frunzelor si ghimpilor pare ce trebuie (mai am un SS mic si amarat) Boboci inca nici vorba la el, a pornit tarziu, e mic, ca de altfel toti :|
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Imi pare tare rau, Madalina. O surpriza foarte neplacuta, la care nu ma asteptam din partea olandezului. Sunt convinsa ca esti foarte necajita, e normal. :(
Ar fi oare posibil sa se fi incurcat etichetele si sa apara vreun SS la altcineva? La mine 5 din 6 trandafiri par sa fie ce trebuia. Doar Pierre de Ronsard nu are boboci si nu ma pot pronunta in privinta lui.
 

bradut

Well-Known Member
La mine n-a inflorit nimic (deci nici ce-am plantat de la Lottum, atat in toamna, cat si in primavara) asa ca stau cu ochii pe ei, mai ales ca am aflat ca pot fi surprize. Pana acum, cred ca unul, plantat in primavara, e pierdut. Lastarii au fost prea scurt taiati. M-am uitat si sub pamant, si e negru.
 

gradinar1

Well-Known Member
Moderator
Sa nu dati cu pietre dar ...cred ca am avut o revelatie!
Dupa ce am lins pagina cu pagina topicul de comanda, mi-am dat seama ca am comandat 5 trandafiri. Al cincilea e Chartreuse de Parma de la Delbard adica fix asta de-a inflorit acum :oops: :oops:

Sa mi se taie capul!! Olandezul e ok si eu imi pun cenusa in cap!!! :oops: :oops:
Problema e ca trandafirii n-au avut etichete si eu i-am incurcat.
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
nu aveam cum sa incurc la trmis ,pt ca aratau total diferit fata de ceilalti ,poate sa confirme si Claudia ! bine ca sa gasit :)
 
Sus