gabrielais
Active Member
asa am patit si eu..am avut unele rosii batute care anul urmator au iesit cu dungi galbene, cele albe sunt mov
s-au creat niste combinatii ca nici nu mai stiu ce am avut si ce s-a amestecat 

Si eu am obiceiul sa plantez lalele primavara deoarece vad pe unde mai am goluri in gradina; toamana din pacate nu mai am nici urma de floare de primavara prin gradinaveretregn a spus:roxanasoare a spus:Daca plantez lalele acum, mai infloresc anul asta? Taocmai am cumparat niste bulbi si as fi vrut sa ma bucur de ei. Daca ii pastrez pentru la toamna o sa se usuce?
Nu ești singura care plantează lalele în februarie. Plantează-i acum! Eu și ieri am mai găsit niște plicuri de lalele uitate. În fiecare mi se întâmplă asta și unele înfloesc altele nu.
Ai încercat să tragi tulpinile uscate din pământ imediat după ce li s-au lăsat frunzele?gabriela61 a spus:Buna dimineata.Am si eu lalele care nu infloresc si li se lasa frunzele.Dupa ce se usuca frunzele ar trebui sa le scot dar e foarteb greu ca nu le mai gasesc.Anul acesta am sa incerc sa fac asta dupa ce trece sezonul de inflorire si le replantez in ghivece mari npana o sa le pun iar in gradina.Credeti ca o sa le fac rau daca procedez asa?macar un an ca sa infloreasca iar mai bogat.Mi-am luat niste bulbi de lalele negre.In primulan au inflorit superb iar anul urmator nici macar o floare.Au fost singurele care au facut asa nazuri.
Ce ma bucur ca spui asta RoxanaRoxana Peled a spus:Eu nu pot sa inteleg cum poate sa i se para cuiva ca miroase urat Fritillaria![]()
Ador mirosul plantei asteia! Am stat cu nasul in ele (ca am doua) toata primavara de cand au rasarit. Si miroase planta cu totul, nu trebuie sa astepti sa infloreasca :indragostit:
Si NU miroase a usturoi!![]()