Albizzia julibrisin

mirela06

Active Member
Vai, dar frumoase. Am primit si eu unul, nu rosu, dar am aflat ca se face enorm si l-am dat :cry: Este taaare frumos. De vis :visator:
 

ACHIMENES

Member
Gabiuta a spus:
http://www.esveld.nl/htmldiaen/a/aljsch.htm
sa fie asta cumva? :eek:
Asta spune ca frunzele sunt rosii, florile roz..........Iza asteptam florile de la arborele prietenei tale, eu trebuie sa vad ca sa cred, desi la cate chestii au aparut, nimic nu mai ma mira............dar totusi sunt curioasa.
Mirela daca vrei minunatia asta, iti pot da eu, mi-am facut provizii :rofl: :rofl: :rofl:
 

mirela06

Active Member
Achimeneees. ! Tu vrei sa ma omori. Pai imi place dar unde sa-l pun, undeee :cry: Poate inga drum :? Tine-mi unul ca nu se stie :rofl: :*
 

ACHIMENES

Member
Nu conteaza unde, important este sa-l ai, merita toti "nervii" pe care o sa-i ai la "negocieri" cu al tau.
Tipi, musti, nu vorbesti o luna....cat e nevoie :rofl: :rofl: nu te lasi pana nu obtii un loc pentru copacel :rofl: :rofl:
 

mirela06

Active Member
:tavalit: Buna idee mi-ai dat. Cu tipatul, cred, ca orce barbat, este invatat. Mai rau si asta sigur il va bloca, va fi cu muscaaatul :rofl: :rofl: :rofl: :evil: Oricum, daca auzi soneria la poarta ta, sa stii ca eu sunt si sa nu te intrebi de ce :? :tavalit: :*
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Ce copacel mai Achi draga ca se face ditamai copacioiul in citiva ani :giggle: Sunt convinsa ca va minca pastai de albizia in loc de rosii,castraveti daca vede sotul ei ce ii aduce in curte :tavalit:
E frumoasa-frumoasa dar se face mare si-i trebuie loc mult :D
 

mirela06

Active Member
:tavalit: Ahaaa, deci vrei sa pap, vorba Gabitei, florile albitiei :rofl: :rofl: Am vazuto-n parc la Severin. Ai ditamai . Poate daca-l tai in doua nu o mai fi asa de mare sa-l vada sotul :evil: :rofl:
 

fixpix

Active Member
hmmm... mie nu mi se pare ca ar creste asa repede cum ziceti voi... in cativa ani. am pus un puiutz anu trecut in gradinutza mea...dar anul trecut abia a mai dat cateva frunze. sa zicem ca se stresa cu facutu radacinilor ca apoi sa dea si frunze.
anu asta, s-a pornit destul de greu, dar nu vad schimbari majore de la o luna la alta...
tre sa-i pun rahatel ?
nu va ganditi la prostii... io ma refer la turkish delights!

:rofl: :rofl: :rofl:
 

mirela06

Active Member
Pixule, m-ai convins. Ahhh, nu la ce pui tu la radacina plantei, ci la faptul ca sa ma abtin la a-l avea :rofl:
 

fixpix

Active Member
pai nah... daca te lasa posetutza sa dai bani frumosi pe unu deja mare si la varsta infloritului...d-ai bataie. da io cum n-am avut... m-am multumit cu unu mai piticutz si oi ajunge si io sa stau la umbra lui... daca nu... nepotii.
 

ACHIMENES

Member
In ghiveci, pe casa.....pe masa :rofl: :rofl: oriunde. :? :?
Mi-a venit o idee tare de tot.....iti trimit un pui de albizzie ...are numa' 15 cm si nu te-o lasa sufletul sa-l dai :( stiind ca e de la mine :eek: :eek: :eek: :( :(
Ce zici Mirela ? :wink: :wink: nu-i asa ca ii gasesti si la un sarman orfan un loc intr-un ghiveci :) :) :)
Zi daaaaa :wink:
 

irinabv

Active Member
Moderator
Am o mare problema!!!! :cry: :cry: :cry: Am vazut azi o albizzia la City Garden. Pt. prima data! Va rog sa ma convingeti sa nu-mi iau asa o planta frumoasa :eek: Am stat 10 minute si m-am uitat in sus ca proasta :rofl: Ca era foarte inalta si scumpa (si la pret si la vedere).
Si in caz ca nu ma convingeti sa nu ma mai gandesc la ea, rezista la Brasov peste iarna? :oops: Mai mici se gasesc de vanzare? Oricum o sa caut pe net, dar poate stiti un furnizor sigur :D
 

mirela06

Active Member
DAAAA. Na ca m-ai corupt, Achmenes si daca vei vedea in vre-un ziar o stire de senzatie, precum ca intr-o albitia, intr-n cuib de cioara, sta trista afara, o biata femeie, care n-are cheie si e obligata sa stea cocotata, ... apoi sa stii ca eu sunt aia :rofl: :rofl: :rofl: Maiii, ce-am ajuns, mai am umpic si refac Miorita :tavalit:
 

irinabv

Active Member
Moderator
:rofl: Si cand nu-ti mai place la tine, o sa te invit sa stam cocotate in albizzia mea :rofl: Ca nici al meu nu cred ca ar fi foarte incantat :( De parca trebuie sa-i spun cat de face :evil:
 

mirela06

Active Member
:tavalit: Maaama si ce cuib am sa-mi fac, in toate deplasarile mele, sa moara masculinitatea de invidie :rofl: :rofl: :rofl: Multumesc draga Irinuca.
 

ACHIMENES

Member
Pentru doritori am de dat albizzia mica, pitica, mai spre toamna tarziu....o cresteti voi ....sau mai spre primavara, scoasa din necazurile iernii :)
 

irinabv

Active Member
Moderator
Achimenes, m-am hotarat. Daca poti imi opresti si mie o albizzie pana la primavara? Ca la tine e mai cald iarna ca aici. Cum crezi ca e mai bine, si daca nu te incurc. Multumesc mult :D
 
Sus