Albizzia julibrisin

cornelia

Fondator
Membru staff
Nu stiu ce aveti de sunteti asa negativisti.

Happy poate s-a uscat peste vara cand a fost seceta, poate n-a ajuns apa la el. Mai e si varianta asta. Oricum, 2 imi ajung.
 

popescu gp

Well-Known Member
Eu vreau sa fac albizzia mea sub forma de umbrela ;asa am vazut la manastirea Dervent din Constanta ,de unde am luat semintele;de aceea rup frunzele de la baza si las arborele sa creasca in sus si le pastrez pe cele din varf.Sper sa reusesc sa fac acest lucru.Nu stiu insa cat timp imi va lua.
 

adrianam

Well-Known Member
Eu am unul la Craiova, care a degerat cu doua ierni in urma dar a pornit aproape de radacina. Anul acesta a ajuns cam la 80-90 cm dar are doua sau trei ramuri si nu stiu cum sa-l tund, ca si eu l-as vrea copacel ca o umbrela.
Mai am inca doi la gradina de la munte dar acolo nu a inghetat si sunt mult mai mari.
Imi dai sperante Happy, poate infloresc cei de la munte, ca au ajuns la 1,5 m inaltime, desi au fost plantati in noiembrie 2010, ca si cel din Craiova.
 

popescu gp

Well-Known Member
Eu tai ramurile cele mai de baza si le las pe cele din varf;cum apare o ramura sub cele taiarte iar o tai ;nu stiu nici eu cat timp trebuie sa fac acest lucru(cred cativa ani caci cei de la manastrire aveau grosimea de cca 10cm diametru.)
 
Sus