Trandafiri degrade

iudit

Well-Known Member
Moderator
Trandafirii costa intre 3-5 lei,dar Hocus-pocus nu mai au la vanzare.Ce le-a ramas sunt deja in pamant.Nici la toamna nu cred ei ca vor avea,numai in august altoiesc si vand primavara.
 
iudit a spus:
Trandafirii costa intre 3-5 lei,dar Hocus-pocus nu mai au la vanzare.Ce le-a ramas sunt deja in pamant.Nici la toamna nu cred ei ca vor avea,numai in august altoiesc si vand primavara.
Si eu am intrebat dar pe mine nu m-au crezut!Iudit e de baza,saraca. :rofl: :rofl: Rose's mother!Ardeleanul nu s-a induplecat sa mai scoata din pamant oricat l-am aburit eu la telefon.Cred ca pe sotul meu nu l-am "dragalit"verbal in toti anii petrecuti amandoi ca pe Farkas jr.in 30min.Dar mi-a promis in septembrie.Nu va temeti c-am sa-l las sa uite.
 

iudit

Well-Known Member
Moderator
Nu mai scoate din pamant,normal ,doar i-a tuns.I-am dat linkul cu forumul nostru,ii voi zice sa se si inscrie.
 

v.cristina

Active Member
am vazut la Simfonie unul dungat dar era de talie mica, pe picior deci avea punctul de altoi la vreo 40 cm de sol , costa 20 ron ..era foarte dragalas

nu m-am indurat sa-l iau ca ma gandeam ca o sa-l pierd la iarna si-mi fac numai nervi :( :( :(
 

mirela06

Active Member
La asa degrade, shatirat, pistrit, baltat, tatuat, sau cum boala sa+i spun :rofl: fetelor... ma inscriu si eu :)
Iudit multumim de informatii, iar tie Iza ca ai adus in discutie asa frumusete :)
 

mirela06

Active Member
La Arad a fost acum o saptamana sarbatoarea trandafirului si este o gradina special amenajata cu tot soiul de trandafiri.Nu a fost nimeni pe acolo!?
Iata si ceva scris:
Festivalul Trandafirilor, la Arad

Zeci de vizitatori au participat, astăzi, la Arad, la Festivalul Trandafirilor. Organizatorii au ales să deschidă festivalul la începutul lunii iunie atunci când trandafirii sunt înfloriţi. Vizitatorii au putut admira peste 1.600 de soiuri de trandafiri.

Expoziţia s-a întins pe trei hectare şi este singura din ţară care cuprinde atât de multe soiuri de trandafir.

SINCRON MIHAELA BUZATU, organizator expoziţie: "Sunt zone de trandafiri arbuşti, englezeşti, botanici. Acolo, în 11 sectoare, putem vedea evoluţia trandafirilor."

Preşedintele Asociaţiei Amicii Rozelor, sosit special la Arad pentru acest eveniment, este singurul român care a creat 40 de soiuri de trandafiri. El spune că este mai greu să denumeşti soiurile decât să le creezi."

SINCRON ŞTEFAN WAGNER, preşedinte Asociaţia Amicii Rozelor: "Pentru mine, cel mai greu e să le dau un nume. Că trebuie să aibă şi ceva din însuşirile soilui."

Vizitatorii au putut admira chiar şi soiuri de trandafiri frantuzeşti, singurii din lume care au mai multe culori pe o singură petală.

VOX: "Îmi plac toţi trandafirii, toţi sunt frumoşi aşa cum şi femeile sunt frumoase în fel şi chip, aşa şi trandafirii."

VOX: "Acesta face parte din familia trandafirilor albaştri Mainz nu ştiu cum, în traducere liberă "sărbătoare de noapte la Mainz"."

Unele soiuri de trandafiri au fost aduse la Arad din cele mai îndepartate colţuri ale lumii.
 

sarselia

Active Member
Moderator
Hmm oare cum am putut rata sarbatoarea asta?
Nu stiu unde a avut loc dar cred ca ori la Gardendo ori la serele din Sanleani.Tind sa cred ca sunt ultimii.
Imi inchpui ca a fost extrem de frumos.
 

mirela06

Active Member
Ce pacat :cry: Totusi, am vazut poze si pare ca este o ditamai gradina cu muuuulti trandafiri plantati chiar acolo.Am sa mai caut prin net sa vad detalii si sa-ti spun. Eu una sunt trista ca nu am avut ocazia sa vad asa minuni.Nu plecam eu cu mina gooooala de acolooo...eheeee. :wink: :rofl:
 

sarselia

Active Member
Moderator
Te cred...
Cred ca nici eu.
La serele din Sanleani parca am zarit asa ceva numai ca atunci cand am fost eu la ei ploua cu galeata si nu am putut iesi afara.
Am stat numai in sere si acolo nu erau trandafiri.
Dar merita sa le faceti o vizita pentru ca au multe frumuseti.Preturile in schimb sunt in euro dar se gasesc plante pentru buzunarele oricui.
Dar gata ca vorbesc deja off topic.
Daca mai am ocazia sa ajung la ei promit poze ca sa vedeti ce si cum este acolo.
:wink:
 

mirela06

Active Member
Iata unde a fost si...cred ca mai sunt ceva ”reminiscente” :rofl:

Datorita mass-mediei, parcul dendro-floricol Eutopia Gardens situat pe DN 7 intre localitatile Vladimirescu si Mandruloc a fost, ieri, impanzit de vizitatori ce au admirat colectia de trandafiri de peste 1800 de soiuri, fiind cel mai mare rozariu din tara si unul dintre cele mai mari din Europa de Est.
 
Sus