Trandafiri degrade

geodezia

Well-Known Member
DA mirela da are eurotopia niste preturi de iti sta respiratia in loc mai pentru noi pe buzunarul nostru nu au .Am incercat sa iau ceva si nu erau sub 50 ron buc de mi se uscasera buzele,sorina intri pe site eurotopia si vezi acolo preturile la fiecare da trebuie sa te faci membru la site parca asa tin minte ca am procxedat eu Ca nu mai imi vine nici sa ma uit .intr-adevar frumuseti bestiale da scumpe rau de tot
 

mirela06

Active Member
La ce Sorinico, draga mea, ca de preturi nu a zis nimic prin ziare, dar sunt sigura ca nu au fost asa piperate . Poate cei deosebiti, deosebiti, altfel nu faceau vinzari pt. ca orice sarbatoare isi are scopul ei...mai faci si ceva afaceri :rofl:
 

mirela06

Active Member
Maaai sa fie.!! Barem aveau ceva sa-ti ”fringa ”inima asa cum s-au laudat ziarele!?
Si eu e fiecare :D
 

sarselia

Active Member
Moderator
Ahaaa deci la Eutopia.La ei inca nu am ajuns dar ce au pe site e foarte piparat.
Lasati ca daca ajung si la unii si la altii promit ca revin la topicurile lor de la Furnizori, cu poze.
Din pacate cei de la Sanleani nu au pagina de net ca am cautat-o si eu.
 

geodezia

Well-Known Member
eu am incercat in aprilie sa fac comanda si pentru 4 trandafiri mi-au facut factura de 190 ron sa mor nu alta si am renuntat plata o faci anticipat ca la kirchenr abel si gommer si coletul vine cam dupa 1 luna .poate directy acolo or fi fost mai modesti ca preturi .pun taxa de transport la fel ca livrarile de colete din starinatate adica cit costa planta atit e si transportul adica iti dublezi comanda tu zici ca e 50 ron palnata dar cu colet transport taxe etc ajungi la 100 ron aveau satirati ca si eu dupa aia umblu da la toamna am promisiune de la d-na de la braila de la florval ca scaote la vinzare
 

sarselia

Active Member
Moderator
Daa stiu ca la capitolul asta sunt tare nasoli.Si eu am vrut niste bulbi si ajungeam sa platesc enorm pentru ei.
Dar poate ca acolo la ei acasa, adica la firma preturile sunt mai ok.
Numai sa imi fac timp si dupa ce merg va dau detalii.
:wink:
 

geodezia

Well-Known Member
Numai sa ai pe cineva pe acolo rpin germania in apropierea locatiei lor si sa ti trimita cu atlasibul ca altfel te umfla la pret .Da poate direct de la ei fara transport e mai ieftin dute si vezi .ne dai pe urma amanunte
 

mymo

Active Member
:rofl: povestea mea cu parcul Eutopia e foarte haioasa....anul trecut am fost u Lili la sere la Sinleani si la intoarcere am trecut pe la parc,barbatii au ramas la masina la o barfa mica si noi am intrat.Foarte frumos,bine gandit si pe langa trandafiri mai sunt o multime de bujori arbustivi si o rocarie de nota 10 doar ca.....la un moment data ma suna barbatu' sa-mi spuna ca paznicul e pe urmele noastre :rofl: binainteles ca parcul nu era deschis vizitatorilor,dar noi de unde era sa stim daca nu era nimeni la poarta? :rofl:
 

sarselia

Active Member
Moderator
:rofl: :rofl:
Ce tare!
Eu am trecut de cateva ori pe langa ei dar nu am intrat.
Asa ca trebuie sa vad si eu cand se poate vizita.
Va anunt eu ce si cum ca trebuie sa vad ce e si cu ei.
:wink:
 

sarselia

Active Member
Moderator
geodezia a spus:
Numai sa ai pe cineva pe acolo rpin germania in apropierea locatiei lor si sa ti trimita cu atlasibul ca altfel te umfla la pret .Da poate direct de la ei fara transport e mai ieftin dute si vezi .ne dai pe urma amanunte
Geodezia ei sunt din Arad doar ca aduc florile de la o gramada de distribuitori din alte tari.
Au un parc destul de mare undeva aproape de Arad numai ca nefiind niciodata acolo inca nu stiu daca se poate cumpara ceva direct de acolo.
Mirela cu cea mai mare placere.
:wink:
 

geodezia

Well-Known Member
pai au numai magazin virtual si aduc la comanda sau au magazin fizic si poti sa si cumperi de acolo ? ca asa mai bine cumperi direct din magazin si nu iti mai e ciuda cind vezi factura iti ia ochii cu planta inghiti in sec si daca o placi cumperi ce sa faci asta e .
 

mirela06

Active Member
Acum mi s-a pus pata...nu-i cintec :rofl: ci este vorba de trandafirii astia din Arad . Asa ca am luat alt citat sa vedeti ca astia au si alte plante care sa-ti faca ”cu ochiul”. Eu cum sa ajuuung :cry: Asa ca draga Sarsi sa ne anunti ce si cum, terog, :rugaciune: daca afli ceva. Poti face si poze...sa mai omori si din timp, si dintre noi :rofl:


Din şosea intri direct pe o cărare acoperită cu pietriş - în Raiul Trandafirilor şi Crinilor. În doar câteva minute eşti pierdut în boarea suavă şi exotică a trandafirilor cultivaţi în peste 1500 de specii, a crinilor sădiţi în zeci de soiuri necunoscute pe la noi. Inginerul horticol care se apleacă zilnic asupra acestor frumuseţi izvorâtoare de mir ceresc, Ioan Tode spune că „spaţiul este încă în plină construcţie. Din cele 25 de hectare de teren sunt exploatate dendrofloricol doar 12 hectare. Avem colecţii deosebite de trandafiri, între 1600 şi 2000 de soiuri, alături de crini şi plante perene. Pe lângă plantare, realizăm, pentru comercializare, garduri vii, diferite modele, arbuşti ornamentali, ierburi – totul pentru grădini şi câmp. Chiar la intrarea în plantaţie avem un magazin în care prezentăm tot ceea ce producem. De asemenea, avem plantaţi peste 50 de specii de crini deosebit de frumoşi, o colecţie superbă de dalii şi gladiole. În general, aici se cultivă plante de câmp, rezistente la temperaturi scăzute sau înalte. Munca este foarte migăloasă, manuală, dar rezultatul este superb, o plantă odată ieşită, trăieşte şi înfloreşte mereu, fără probleme”.Sub întinderea cerului străbătut de mii de raze solare, spaţiul edenic al florilor îşi continuă mirifica existenţă. Deloc deranjaţi de tăria solară, dantelăriile tufelor de trandafiri roz, albi, galbeni, portocalii, sângerii sau mov parfumează celest imensul spaţiu. Nu ştii ce să atingi, dar inspiri adânc aerul înmiresmat cu mii de parfumuri. Alături, străjuiesc regal, florile sfinţilor, crinii. Albi, regali, portocalii, galbeni, roz, pestriţi, lila – crinii te înalţă în mirosuri până la graţia rugăciunii. Cum să nu-ţi doreşti, deci, în propriul tău spaţiu, astfel de minunăţii floricole?! Uriaşul teren, deşi în construcţie - este din ce în ce mai căutat de clienţi, de toţi aceia care îşi înfrumuseţează viaţa cu o floare. Părăsesc atmosfera de vis, trecând pe lângă un exemplar fantastic de liliac chinezesc, plecând de la culoarea violetului curat la mirosul unic – ce intră, sigur, împreuncă cu miile de trandafiri - în combinaţia unora dintre cele mai scumpe esenţe de parfumuri. În urmă rămân şi alte splendori nenumite, bujorii japonezi, vegheaţi de diferite specii de arţari ornamentali. Vizitaţi şi cumpăraţi plante din Parcul dendrofloricol „Eutopia-Gardens” şi veţi câştiga acasă un colţ de rai.
 

sarselia

Active Member
Moderator
Promit solemn ca pe weekendul viitor imi voi bate tare la cap sotul ca sa mergem pana la ei.
:wink:
Sper sa aiba deschis si sambata dar cred ca ma pun sa le scriu un mail sau ii sun ca sa imi spuna orarul.Iau si aparatul si pozez tot ce prind in cale.
 

mirela06

Active Member
:) Multumesc. Esti tare buna. Sa fiti sanatosi si tu si sotul ca-i un dragut sa accepte sa-l bazaim pt. niste flori :oops:
 

sarselia

Active Member
Moderator
Eii cu mare placere.De mult am vrut si eu sa ajung la ei numai ca niciodata nu am resuit.
Dar acum musai sa fac cumva si sa ajung.
Legat de sot nu are treaba cu florile atata timp cat nu ii cer portofelul.
:wink: :rofl:
 
Sus