Leandru - partea a II-a

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

cristinaf

Well-Known Member
Poate ar fi bine sa-l stropesti cu un fungicid amestecat cu un acaricid.
Daca frunzele sunt galbene, e posibil ca din aceasta cauza si floarea sa fie mai decolorata.

Si Provence e foarte frumos!
 
Ultima editare:

Paulyna

Active Member
Mi-a raspuns Diana si m-a asigurat ca este Mrs Roeding si sper ca el e...ca imi place mult :inlove:
Si da,l- am stropit cu toate cele !
 

laural

Well-Known Member
Ce ma bucur ca ai postat. De multe ori m-am gandit daca nu cumva merge si asa. Cred totusi ca frunzele astea inradacinate infloresc mult mai tarziu dacat butasii.
Eu de exemplu am inradacinat o frunza de muscata, acum 2 ani ....dar dupa ce a facut radacini nu a crescut deloc...cred ca ar fi trebuit sa am rabdare cu ea sa-i dea pui din pamant, ca la Violete de Parma , dar din pacate nu am avut rabdare !
O sa incerc si cu leandru !
 

ghia_don

Active Member
Ia uite mai frate !! La asta nu m-am gindit...foarte interesant !!:eek: Si eu care am aruncat vreo 2000 de frunze...:giggle:
 

laural

Well-Known Member
E primul meu leandru cumparat in disperare de la Plant Shop. In 2012 fetele au inceput sa posteze flori de leandru si eu nici nu stiam macar cum arata planta:cry:...asa ca l-am sunat pe dl. Levi , norocul meu a fost ca avea drum in oras chiar in acea zi, si.....pana seara avem si eu leandrul meu:dans:
Are flori foarte mari...si mie imi place !:h:
 
Ultima editare:

geodezia

Well-Known Member
na si daca vezi fac radacini si lastarii nou mama cita rabdare si ce noroc lasa ca pun si eu sa vad daca vre ana asta mai are un secret ca la mine se impute apa si se imput si lastari mai pune el ceva in apa na pina acum din multimea de lastari pusi vad ca doar 2 au radacini restul s-au dus s-au facut uriti la baza am taiat din ei si erau seci la interior
am pus citiva si direct in pamint sunt curioasa daca fac radacini asa in pamint si i-am pus cu vase cu tot la umbra peste 1 saptamina daca vad ca stau tot verzi ii mut incet mai la soare
tare frumos papa gambeta
 

cristinaf

Well-Known Member
Ma gandeam ca e nr 12. Mi se parea mai somon.

La mine nu se impute apa, dar nu vor sa miste. Parca mi-am pus floricele in apa... stau asa.
Anul trecut am pus butasi in pamant si au stat verzi toata iarna fara sa faca radacini. In primavara m-am enervat, am dat jos petul si i-am sos afara. Abia atunci 3 dintre ei s-au zbarcit, iar al patrulea a pornit-o pe crescut.
 

Paulyna

Active Member
La butasii mei de leandru am vazut ca cel mai bine si repede dau radacini cei cu floarea dubla,iar cei cu floarea simpla mai greu sau deloc.
 

laural

Well-Known Member
Scuze , da in penultima poza e Nr.17, unii zic ca e Papa Gambeta. Credeam ca zici de penultimul leandru, nu poza.... cel batut.
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus