Leandru - partea a II-a

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

magda

Active Member
Moderator
Cum credeti ca as putea inradacina niste lastari de leandru in aceasta perioada ? Mentionez ca stau la casa si caldura nu este constanta (incalzire cu soba ). In sera ziua am si 40 gr. C, dar noaptea sunt 10 -15 gr. C. Am reusit sa salvez cativa butasi din 2 leandrii atinsi de boala - sub scoarta tesutul era negru, iar centrul tulpinii tot negru. Boala porneste de la suprafata pamantului spre varf. Nu am mai patit asa ceva pana acum :eek: :x
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
nu am intilnit boala asta :? poti inradacina in casa ,in apa si sa pui si o bucata de carbune in apa ,in perioada asata inradacineza bine :D
 

magda

Active Member
Moderator
Poate or fi inghetat, cu toate ca temperatura nu a scazut sub 5 gr. C si in acelasi loc au fost si restul leandrilor, cliviile, muscatele. Nimeni nu a patit nimic in afara de cei doi. Poate fi de la fecalele de pisica ? Am inchis in camera aia una din pisici pt ca a ramas fara coada si nu se vindeca, iar sotul meu a golit tavita si nu a pus nisip in ea. Pisica si-a facut nevoile in ghivece cred ca 2 zile. Atat s-a ocupat el de animal.
 

ghia_don

Active Member
Ce infloricios e!! :D Sa creasca mare!!
I-am scos si eu pe toti cei mari afara, sa-si revina dupa iarna asta lunga...
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Am scos leandrii afara :giggle:
Parca prea era cald ca sa nu se bucure si ei de vremea cea buna .
I-am asezat ...pac direct in bataia razelor.Nu s-au suparat.Dimpotriva .....i-am auzit eu cum fosmesc acolo un "multumesc" mamico. :giggle:
Au ramas in casa dar la geam deschis doar cei foarte mici.Inclusiv ungurii.

Tamara la tine totul e numai o culoare!Felicitari!

Magda inlocuim tot ce s-a stricat :D Nu-ti face griji........be happy si scoate-i afara.
 

kerkyra

Well-Known Member
Aha! Deci il pot scoate si eu afara, e planta matura. Si vreau sa pun in ghiveci, la baza lui, seminte de portulaca, poate si gura leului pitic.
 

ana popa

Member
:rofl: Ieri am vrut si eu sa-i scot afara, dar nu eram prea convinsa, pana la urma mi-am zis ca-i scot cand ii scoti si tu Gabiuta. Azi am un pic de lucru cu ei, au paianjeni rosii si au nevoie de tratament.
 

magda

Active Member
Moderator
Ai mei sunt afara de sambata. Sunt sub tratament contra paianjenului rosu. Am curtea verde :dans: leandrii si muscatele sunt afara.
 

miki70

Active Member
Tocmai voiam sa va intreb dc ii scot afara :)
Copacul meu cel mare a fost tinut langa usa blocului si a inghetat putin deoarece au mai lasat usa deschisa. Sper sa isi revina.
 

tamara

Member
Sambata am scos si eu afara unul din leandrii de la tara. Mi-era teama ca e prea devreme, dar daca si voi i-ati scos, m-am linistit!
 

carmenushka

Active Member
Si lenadrul meu de-acasa, cel mare de la doamna din Ungaria are boboc in varf :D pe cel mic din pacate l-am pierdut :( si pe cei abia inradacinati din lastari din Bulgaria, n-au rezistat peste iarna, cred ca renunt sa mai inradacainez ceva de toamna :(
 

MASCHA

Active Member
Am scos si eu leandrii cei mici ,caci mari nu mai am :)
Am mai scos rozmarinul,muscate,crinul african si mirtul,nu cred sa aiba ceva doar sunt 5 gr. noaptea !
 

lelia

Well-Known Member
Unicul si minunatul meu leandru facand plaja la 25 de grade ,sper sa-l gasesc la fel de vesel dupa primele 5 zile pe terasa .....

 

miki70

Active Member
Am scos si eu copacul afara , l-am frezat si sper sa-si revina . :(

Lelia la tine e zapada acolo?
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus