Adina , sunt superbi
asta e rozul din care am primit si eu de la tine ?
abia astept sa infloreasca si la mine 

Da, acela e. Flori roz pal imense si parfumate. Acum sunt suparate pe ploaia care le-a patat si le-a ingreunat.sannamaria a spus:Adina , sunt superbiasta e rozul din care am primit si eu de la tine ?
abia astept sa infloreasca si la mine
![]()
analizez astazi; multumesc!sannamaria a spus::? parca totusi al doilea e Roeding .
vezi la frunze , Provence are frunze mari crestere viguroasa ,iar Roedingul frunze inguste si mult mai mici decat la Provence ,plus Roedingul si ca planta e mai mica ,crestere mai lenta iar intre noduri e foarte mica distanta pe cand la Provence intre doua randuri de frunze sunt si 8-10 cm .
ai dreptate! exact cum ai spus!sannamaria a spus::? parca totusi al doilea e Roeding .
vezi la frunze , Provence are frunze mari crestere viguroasa ,iar Roedingul frunze inguste si mult mai mici decat la Provence ,plus Roedingul si ca planta e mai mica ,crestere mai lenta iar intre noduri e foarte mica distanta pe cand la Provence intre doua randuri de frunze sunt si 8-10 cm .
ma bucur .asta inseamna ca ai si Roedinggabrielais a spus:ai dreptate! exact cum ai spus!sannamaria a spus::? parca totusi al doilea e Roeding .
vezi la frunze , Provence are frunze mari crestere viguroasa ,iar Roedingul frunze inguste si mult mai mici decat la Provence ,plus Roedingul si ca planta e mai mica ,crestere mai lenta iar intre noduri e foarte mica distanta pe cand la Provence intre doua randuri de frunze sunt si 8-10 cm .multumesc!