Leandru - partea a II-a

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

miki70

Active Member
AnaMaria tu cand aplici prima tunsoare leandrilor si cum? Doresc sa-i disciplinez pe ai mei si nu stiu cum.
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
belissima,sunt superbi :clap:
miki,depinde ce vreau de la ei tufa sau pomisor :) dar eu in general am tufe :D
daca am doar un lastar si nu se ramifica singur,il tai la 15-20 cm.
 

belisima

Well-Known Member
multumesc tuturor,se pare ca am facut o obsesie pt ei,mai am cativa in colectie care inca nu au inflorit,si altii care probabil abia la anul o vor face... :D
 

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
Felicitari, fetelor pentru frumoasele flori.

Si clasicii mei incep infloritul:


Annamaria, puiutul de somon trimis anul trecut pregateste primele flori:
 

laural

Well-Known Member
Ce imi place albul dublu :clap: :clap: :clap: Cred ca am si eu 2 sau 3 dar inca nu a inflorit nici unul...Dar am si eu cativa in floare ;-)Vroiam sa va spun ca azi am schimbat ghiveciul la unul din leandrii si am gasit in ghiveci un "cuib" de furnici :cry: , cu tot cu oua :cry: ...oare de ce ? Ce sa fac ?
 

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
Nu am patit la leandri asta in schimb la colocazii in ghivece am si eu ceva colonii de furnici zburatoare ori altceva. Leandrii mei sunt mereu inecati de apa (ii ud de mai multe ori pe zi, nu apuca sa se usuce solul) asa ca nu se apropie nicio furnica.
 

laural

Well-Known Member
Eu din pacate ajung la lei doar la sfarsit de saptamana :(, in rest ma bazez pe soacrea mea, care face si ea ce poate .
Ma gandesc ca poate are ceva daunatori leandrul meu de le-a placut furnicilor asa de mult de el :x . L-am stopit oricum si sambata viitoare o sa iau ceva si contra furnicilor...cu tot respectul pt ele, dar nu le prea agreez :x
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
Dl Popescu ,sunt foarte frumosi :clap:
Laura ,nici eu nu am patit la leandrii ,dar acolo unde-s furnici trebuie sa fie si ceva daunatori ,ca asa este si la pomi :?
 

lexa

Member
Superbi leandrii dvs. Eu nu am decat doi, unul roz batut, parfumat si unul care e kinder cu suprize, inca nu mi-a inflorit. Il am prins de la o vecina, dar nici al ei n-a inflorit.

Cel roz:
 

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
In sfarsit si spaniolul meu anonim are deschise mai multe floricele. Imi e tare drag. Are o culoare intensa. Se pare ca are flori duble. Pentru compratie l-am pozat si langa cei albi si roz.
 

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
Foarte constienta! :) Numai ca e in plina floare si desi sunt buuuna prietena cu foarfeca (prietenii stiu ispravile mele de anul trecut) am o slabiciune pentru el fiind primul mai colorat si aparte din gradinuta mea. Cu toate ca n-are parfum, compenseaza prin culoare.

Se pare ca m-am inselat sau mai bine zis nasul m-a indus in eroare. Este parfumat. Miroase incantator. Pana acum toti leandrii mei mari se intrec nu numai prin frumusetea si marimea florilor ci si la inmiresmarea atmosferei. :D
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus