eu am pus anul trecut la germinat cam prin martie ,si au germinat relativ repede in casa am acoperit ghiveciul cu folie transparenta pt a pastra umiditatea
Deci la temperatura camerei..le las si eu in camera pe pervaz atunci, umezeala au caci sunt intr-o mini-sera, daca nu rasar saptamana asta cumpar de la alta firma un pachet, vreau sa pun o parte in jardiniere cu muscate si-mi trebuie multe.sannamaria a spus:eu am pus anul trecut la germinat cam prin martie ,si au germinat relativ repede in casa am acoperit ghiveciul cu folie transparenta pt a pastra umiditatea
Am cumpărat și eu anul trecut un plic de gazania de la Agrosel și au germinat tare rău...kerkyra a spus:Elektra, si eu am avut anul trecut un plic cu probleme, nu au germinat. Am cumparat altul, au iesit. Deci poate fi si din cauza semintelor.
A explicat Fabian cum sa verificam germinatia!!sicora fabian a spus:Pune cateva intr-o cutie cu capac, pe un strat de vata umeda. La caldura, in patru zile ar trebui sa incolteasca! Asa le verifici germinatia.
Sa stii ca eu tare greu am gasit, din primul plic mi-a rasarit o gazanie, al doilea-i de la starsem deci nu-mi pun mari sperante, il seman maine, macar una sa iasa si din astaghia_don a spus:Tocmai mi-ati adus aminte ca nu am seminte de gazanii... trebuie sa merg la magazin ..