roxanicibogdanici
Member
[quote="daisy111"
Ana ce sunt acele tufe mici albastre?[/quote]
eu cred ca e lavanda
Ana ce sunt acele tufe mici albastre?[/quote]
eu cred ca e lavanda
claude a spus:Musuroiti, George, la fel ca toti trandafirii! PET-ul nu protejeaza de frig, doar mentine umiditatea si protejeaza de vant astfel incat sa nu se dezhidrateze
Atunci in mod sigur nu sunt inca prinsi, lasa-i in pace cu Pet-ul si asteapta primavarabradut a spus:Nu cred ca s-au prins, Clau, fiindca i-am pus tarziu (sfarsit de septembrie - inceput de octombrie).
La orice mutare exista un risc. La tine nu au fost deloc nopti cu temperaturi sub 0 grade? Ca primele brume ii anunta sa incetineasca ritmul si sa se pregateasca de somn. Daca faci mutarea incearca sa scoti cu cat mai multe radacini, daca nu a plouat in ultima perioada uda-i bine cu o zi-doua inainte de a-i scoate. Si scurteaza-i, sa nu ramana lastari mai lungi de dublul lungimii radacinilorelianna a spus:. Am tot asteptat sa se racoreasca vremea dar e tot cald si nu prea mai pot astepta. Risc mult daca fac mutarea :?
.
Asta imi era frica sa aud. Sunt urcatori, cum sa-i tai? :? La mine n-a fost sub 0 grade si acum ca s-a incalzit de-a binelea au luat-o razna toate plantele, le dau muguriclaude a spus:Si scurteaza-i, sa nu ramana lastari mai lungi de dublul lungimii radacinilor
Cu foarfeca :evil:elianna a spus:claude a spus:Sunt urcatori, cum sa-i tai? :?