Bujorii m-au dezamagit, cer f multa apa iar dc nu-i ud vara urmatoare nu mai fac flori. Daca fac flori o fac pt o perioda scurta, trebuie legati ....gradinar1 a spus:Hai ca am pocit numele trandafirului - am scris gresit, il cheama Schneewittchen
Nu cred ca e prea mica distanta dar depinde foarte mult de soiul trandafirilor pe care-i alegi. Englezestii fac tufe maricele si late, sa ai in vedere si asta
Dar bujorii de ce-i scoti? Nu-ti mai plac??....
Mircea multumesc pt sfat, o sa-i studiez .mirceaspc a spus:Red Leonardo da Vinci a fost cel mai tare din gradina mea anul asta, mereu inflorit, florile tin foarte mult. Aproape de el Julia Child - super remontant.
Tradescant se inalta destul de mult, asteapta-te sa depaseasca 3m. Si nici MW nu ramane la dimensiunile din specificatii, sare de 2m la clima din sud. Daca vrei englezesti care sa ramana mici, uita-te dupa cei trecuti cu 60 cm, si asteapta-te la 120 cm in gradina.miki70 a spus:Caut 4-5 trandafiri infloriciosi si parfumati culori diferite, care sa formeze tufe frumoase, ce-mi recomandati? Unul din ei ar fi Tradescant, sau Munstead Wood?? Altul ar fi China Girl . Mai am Angela si Sally Holmes dar acestea nu stau "disciplinati", nu stiu dc sa-i includ si pe ei in acest "grup de tufe"
Auci :nu-mi_place: Deci mai caut, aman operatiunea pt la anul.Caramell a spus:Tradescant se inalta destul de mult, asteapta-te sa depaseasca 3m. Si nici MW nu ramane la dimensiunile din specificatii, sare de 2m la clima din sud. Daca vrei englezesti care sa ramana mici, uita-te dupa cei trecuti cu 60 cm, si asteapta-te la 120 cm in gradina.miki70 a spus:Caut 4-5 trandafiri infloriciosi si parfumati culori diferite, care sa formeze tufe frumoase, ce-mi recomandati? Unul din ei ar fi Tradescant, sau Munstead Wood?? Altul ar fi China Girl . Mai am Angela si Sally Holmes dar acestea nu stau "disciplinati", nu stiu dc sa-i includ si pe ei in acest "grup de tufe"
Carmen, l-ai vazut pe undeva asa inalt? CA eu stiam ca Tradescant e unul din austinii care raman mai scunzi, al meu inca nu are 1 m, pe cand toti ceilalti cu reputatie de uriasi, plantati deodata cu el, au cel putin dubluCaramell a spus:Tradescant se inalta destul de mult, asteapta-te sa depaseasca 3m..
Si la noi in nord MW tot asa creste :? l-am planificat langa doi de 90 cmCaramell a spus:Si nici MW nu ramane la dimensiunile din specificatii, sare de 2m la clima din sud.