CORAL-furnizor trandafiri

adrianam

Well-Known Member
La mine, cei 6 comandati anul trecut de la Coral, au facut fiecare cate 1-3 flori. Au trecut iarna cu bine si ii astept sa le vad bobocii! :D
 

adrianam

Well-Known Member
Se pare ca toti cei care au citit subiectul, ii au de cel mult doi ani, astfel incat nu iti pot spune mai mult decat au spus.
Asteptam sa vedem cum vor inflori anul acesta si vom posta poze cu ei! :D
 

elmo

Member
eu sunt f multumita, nu am avut pierderi de la ei , in doi ani de zile, am pierdut unul, dar e vina mea, in rest e totul OK
 
Nu am cumparat pana in primavara asta de la ei si am comandat destul de tarziu...ei mi-au pus la posta pe 31 martie.Dar,fata de Ronaland si Profi-Family,plantele arata mult mai rau la prima vedere.Varfurile butasilor nefiind ceruite aveau portiuni de cca 2 cm degradate.I-am curatat si i-am ceruit cu ceara curata de albine(asta am avut).Sunt firave ca si dimensiuni si cu putine noduri de crestere.Nu pot sa dau amanunte despre poza si ce rezulta pentru ca in toamna am luat de la Ronaland si acum de la ei si de la Profi-Family.Si sunt cel putin dublii la pret,unul chiar triplu.
 

bebe Iris

Active Member
Mi-a sosit comanda si azi i-am pus in gradina :D . Inafara de Novalis cu o ramura buna si una rupta, ceilalti sunt calitatea intai cu cel putin 3 ramuri.
Acum astept primavara cu nerabdare sa vad daca le-a placut peste iarna la mine si daca vor inflori.
 

belisima

Well-Known Member
:D si ai mei au venit....si arat bine!au radacini puternice si trei -patru ramurele9sunt urcatori)
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
azi a ajuns si comanda mea ,nici nu ma asteptam ,ca am zis ca numai dupa 1 noi imi trimite ! dar e super bine ca au ajuns ,le si plantez astazi, arata foarte bine trandafirii :dans: :dans: :dans:
 

bradut

Well-Known Member
Am primit si eu comanda. Arata OK, dar am vazut si cativa muguri porniti pe unele ramuri. Nu stiu in ce masura va fi afectata planta. Cred ca mai bine asteptau un pic, asa cum fac cei de la Rosafruct.

Cei comandati anul trecut de la ei, au trecut cu bine iarna si au facut flori. O mica mentiune as avea totusi sa fac: in loc de Pomponella, mi-au trimis Amber Sun, insa n-am fost dezamagita de greseala facuta. Cel din urma a inflorit continuu.
 

anasstasia

Active Member
Vroiam sa va intreb pe cei care au mai facut comenzi la ei, sau au inteles mai bine sistemul lor de plata. Eu la anul doresc sa cumpar mai multi trandafiri (cca 30 buc.)
Am mai multe categorii de pret: 1 (11 lei), 2 (13 lei) si 3 (16 lei). In functie de cantitatea cumparata exista niste reduceri: de la 1-9 buc., 10-49 buc si peste 50 buc.
Reducerea se acorda daca cumpar de ex 10 buc din acelasi soi de trandafir sau se ofera reducere si daca eu cumpar trandafiri diferiti de la categorii diferite? Pentru ca vreau sa cumpar cca 30 buc. de trandafiri insa fiecare va fi alt soi si vor intra in categoria 2 si 3 de pret. Ce stiti?
 

anasstasia

Active Member
Nu era o reducere considerabila, insa orice conteaza. Reducerea oferita de ei este greu aplicabila. Cine cumpara 10 buc din acelasi soi? :|
Dezamagitor....
 

bebe Iris

Active Member
Nu, nici vorba, reducerea se face daca cumperi de ex 10 Th, sau 10 floribunda. Stiu sigur pentru ca si eu am beneficiat de reducere anul acesta la trandafirii mei. Am cumparat 14 bucati, 10 floribunda, 2 urcatori si 2 Th. Am primit reducerea la cei 10 floribunda si nu a trebuit sa platesc taxe postale pentru ca, comanda a depasit 200 lei. :D
Asa ca poti fi sigura ca la 30 de trandafiri o sa ai reducere.
 

anasstasia

Active Member
A, asa e mai ok. E ciudat ca nu dau aceste explicatii pe site-ul lor. Este loc de interpretare altfel.....
Ce ti-ai luat Bebe de la ei? Sint tare curioasa....Eu vreau sa iau 16 butasi de floribunda de la ei....
 

Luciana35

Member
Eu am cumparat anul trecut de la ei si sunt super multumita.
In primul rand toti s-au prins si s-au dezvoltat frumos. Apoi au inflorit destul de mult pentru primul an (cel mov a avut mai mult de 10 flori).
Astia sunt :
Numai pe Aloha nu l-am pozat....
 

anasstasia

Active Member
Chiar ca sint tare frumosi! Abea astept sa fac si eu comanda la ei. Asta se va intimpla insa in toamna viitoare......Sper sa nu mai creasca preturile...
 
Sus