victoria
Active Member
Multumim frumos mirela06.
Si eu o sa culeg astazi cei 125 de butuci de vie pe care ii am in curte.Luna viitoare ii scoatem si mai mutam doar vreo 50 din ei.Eu ii fac must,ca oricum am mancat si am dat si pe la neamuri cam jumatate asa ca mai facem cativa litri de must si gata.
Daca nu erau atatia grauri in zona care sa ii manance,ii lasam si aveam struguri pana la sfarsitul lui Octombrie.Insa este dezastru cu graurii.Iar daca toata lumea culege via ,nu am ce sa fac.Oricum mai las cativa care sunt mai acoperiti de frunze,ca eu sunt lesinata dupa fructe.Mananc cate un castron plin de struguri in fiecare zi.
Am si eu ananas,1001(din care nu am apucat sa gust nimic caci l-au mancat graurii primul),si blanc alb si negru.O sa mai pastrez doar ananasul si niste blanc.Astia mi se par cei mai buni.Si mai am 8 butuci cu un soi de masa negru(nu stiu cum se numeste) cu boaba nu foarte mare si lunguiata,pe care la fel,ii voi pastra.
Si eu o sa culeg astazi cei 125 de butuci de vie pe care ii am in curte.Luna viitoare ii scoatem si mai mutam doar vreo 50 din ei.Eu ii fac must,ca oricum am mancat si am dat si pe la neamuri cam jumatate asa ca mai facem cativa litri de must si gata.
Daca nu erau atatia grauri in zona care sa ii manance,ii lasam si aveam struguri pana la sfarsitul lui Octombrie.Insa este dezastru cu graurii.Iar daca toata lumea culege via ,nu am ce sa fac.Oricum mai las cativa care sunt mai acoperiti de frunze,ca eu sunt lesinata dupa fructe.Mananc cate un castron plin de struguri in fiecare zi.
Am si eu ananas,1001(din care nu am apucat sa gust nimic caci l-au mancat graurii primul),si blanc alb si negru.O sa mai pastrez doar ananasul si niste blanc.Astia mi se par cei mai buni.Si mai am 8 butuci cu un soi de masa negru(nu stiu cum se numeste) cu boaba nu foarte mare si lunguiata,pe care la fel,ii voi pastra.