The Fairy

ghia_don

Active Member
De pe al meu s-a dus zapada si l-am gasit lipit-lipit de pamint :( . Are si el trei crengute subtirele, iar greutatea zapezii l-a turtit de tot. Nu pare rupt, sper sa-si revina..
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Daca ii lasi crengutele pe pamant va marcota foarte repede. Pana la toamna nu numai ca vei avea mai multi trandafiri, dar fiecare din ei va inflori la randul lui foarte bogat in sezonul acesta.
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Ma cam indoiesc, Miki.

Fairy al meu de la bulgaroaica e o aratare, 2 lastarei amarati rau si radacini la fel de amarate :cry: Nu prea am sperante sa se prinda, drept sa spun :(
 

miki70

Active Member
Dc a fost verde se prinde, ac trandafiri fac f usor radacini la contact cu pamantul. Asa sunt tulpinile la ei, firave ;-)
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
parca Gabiuta are fairy in ghivece ,dar parca nu de plastic :? si chiar au fost superbe asta vara :D
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Nu rezista iarna daca nu au protectie buna, eventual ingropate ghivecele, Gabiuta parca voia sa le duca mai la interior, sa nu inghete
 

miki70

Active Member
Voiam sa-i fac o bucurie soacrei mele de Paste, un ghiveci cu The Fairy. Poate ii fac unul din papercrete dc am timp.
Gabiuta le-a infofolit, ea care era antiinfofolit :tavalit: :rofl:
 

Roxana Peled

Active Member
Miki70 depinde unde...
Mie iarna asta mi-au rezistat toti 3 (alb, roz si rosu) in ghivece de plastic afara fara nici o problema dar gradina mea este in oras si beneficiaza de o oarece protectie. In plus nu am avut o iarna grea.
 

miki70

Active Member
In Baile Govora , e ceva mai rece acolo. Daca inveleste ghiveciul in folie cu bule cred ca rezista.
 

belisima

Well-Known Member
arata tare frumos in ghiveci,dar oare in 3-4 ani cum ajunge sa arate?am vazut ca are tendinta sa formeze o tufa uriasa...eu am roz( :D mersi caramell)si cu putin noroc vreo 3 rosii :rofl: mi-a dat tot draga de carmen 2 butasi rosu,unu era cam ramificat si i-am rupt o crenguta mica mica(4 cm :eek: )ca nu incapea sub borcan,dupa 3 saptamani trag de borcan si iese asta cu tot cu trandafir care avea radacinile in formare :) ma gandesc ca daca cel mic a facut radacini si cei mari au facut!mai am tarator snow balett si as mai lua un yellow fairy ,ca sa fie treaba treaba :giggle:
 

miki70

Active Member
Depinde cat de mare e ghiveciul. La 3 ani cred ca il poti scoate sa-i mai reduci din radacini primavara devreme cum este acum.
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
miki70 a spus:
Gabiuta le-a infofolit, ea care era antiinfofolit :tavalit: :rofl:
Sic,sic...am infofo ghiveciul :rofl: ca e sensibilos Nu am vrut sa crape ca sunt din teracota si nu stiu cum se comporta la diferentele de temperatura fiind primul an cind ramin afara .Rozele sunt cu radacinile la vedere :rofl: .
Imi mentin neinfofo :giggle:
 

miki70

Active Member
:rofl: Tie iti era de ghivece nu de roze . Exista o pasla groasa pe rotund din fibra de cocos care se pune deasupra pamantului , protejeaza radacinile plantelor puse in ghivece. Am vazut in Baumax mai demult.
 

lacrimioara

Member
Fairy-ul cumparat saptamana trecuta avea toate ramurelele pline de frunze. L-am plantat fara musuroi pentru ca imi era mila sa le acopar dar nu stiu daca am facut bine . Daca este pornit in vegetatie va mai face radacini ? :nu-mi_place:
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Lacramioara, fa-i un pic de musuroi, asta ca sa pastreze un pic de umiditate la mugurii bazali, acum pericolul e sa se dezhidrateze inainte de a se prinde, asa mai are o sansa
 
Sus