M-am lamurit si eu.Deja a facut samanta si frunzele s-au imbatranit.Am semanat un strat si n-am reusit sa consum din ea decat 4 randulete.Eram hotarata astazi sa o smulg din strat dar la noi a plouat foarte tare si am amanat operatiunea.
Asa e Gabiuta.Are un miros care nu te prea incurajeaza sa o consumi :? .Dar daca vrem sa fim in pas cu moda......tinem si noi ritmul .Oricum eu am sa pastrez doar trei randuri.
De congelat am incercat dar nu-si mentine calitatile.
Eu sunt inebunita dupa ea, asa cum sunt si copii.Fac salata cu rosii,f. putina ceapa si rad branza.Alta data tai ouale fierte.
Oricum gustul care-l are face sa crfezi ca este ceva carne.
Este sanatoasa si o adevarata uzina de ,,facere de bine''
Sa fii sigura de asta dar sper ca ai luat semintele sau cel putin ai lasat una doua ca sa faca sa ceva pt. ca la anul sa ai de unde pune alte plantute desi sa stii de la mine ca se autoinsamanteaza.
Pt. ca este toamna am facut o poza cu ce a mai ramas prin gradina, pe aici, pe acolo.
Rucola s-a consumat trei-sferturi din razorul ei dar este tare razistenta si daca o ud mereu, dau frunze plus ca din semintele cazute am avut plante tine\re de consumat(este in dreapta imaginii, langa vita de vie) http://mirela06.sunphoto.ro/gradina_de_ ... 1/48390741