1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosirii acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Pistacia vera - fistic

Discuție în 'Plante utilitare' creată de johny, 11 Dec 2010.

 1. LadyBug

  LadyBug Well-Known Member

  Localizare:
  Constanta
  Ciudat nu e ca mi-au intors banii, ci cum au facut cu transportul. Initial ziceau ca i-au trimis cu un curier si mi-au dat si link pt urmarire, iar eu, vazand ca dupa o saptamana si ceva nu se schimba nimic, am intrebat ce se intampla; mi-au raspuns ca nu mai trimite in Romania curierul respectiv. Peste o zi-doua imi spun ca au trimis alte plante, ca celelalte erau nitelus uscate si ca vor ajunge sambata. Am asteptat peste 2 saptamani, apoi le-am spus ca eu fac cerere la paypal sa-mi returneze banii. Atunci mi-au spus ca au vb cu ultimul curier si ca plantele sunt in camion, vin in cateva zile. Iar azi m-am pomenit ca mi-au returnat banii, ca nici curierul asta nu ajunge in Romania. Asta a fost foarte ciudat. Acum astept sa vad ce spun si de ceilalti 25 euro pe care i-au dat uitarii. Dar am gasit deja in Germania, numai ca e mai scump, ufff....
   
 2. Maximilian

  Maximilian New Member

  Aveti idee de ce s'au incovoiat frunzele asa?
  20170514_103631.jpg
   
 3. danero2004

  danero2004 Well-Known Member Moderator

  Localizare:
  In gradina!
  Lipsa hidratarii frunzei , fie sol uscat sibradacini incapabile sa furnizeze apa catre foliaj fie sol foarte ud si radacinile nu avut oxigen si radacinile se zbat sa existe.
   
  adrianam apreciază asta.
 4. Maximilian

  Maximilian New Member

  cred ca am udat planta cam des
   
 5. danero2004

  danero2004 Well-Known Member Moderator

  Localizare:
  In gradina!
  asa e!
   
 6. Lyya

  Lyya New Member

   
 7. Lyya

  Lyya New Member

  Impreuna cu sotul meu avem 2500 de fistichi in grecia..va asigur k nu cresc doar cu apa si cu hrana...au nevoie de foarte multa grija si ocrotire sunt destul de sensibili si din punctul meu de vedere la noi in romania nu vad sanse mari de supravietuire si rodire pentru acest fruct
   
 8. danero2004

  danero2004 Well-Known Member Moderator

  Localizare:
  In gradina!
  anii au trecut si planta are peste 2 m , poate si va fructifica , daca nu am de una sa iau un altoi dintr-un pomisor care rodeste deja si rezista la ger .

  Optimismul ar trebui sa ne caracterizeze asa ca eu cred ca eu cred cu mare incredere ca se poate , eu si vreo alti 30---+++ care mai detin asa ceva.
   
  adrianam apreciază asta.
 9. pustiu89

  pustiu89 New Member

  Salut, poti te rog sa pui niste poze cu arborii tai de fistic? Au fructificat anul acesta?
   

Distribuie pagina asta