Phalaenopsis part 3

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

nely

Member
Sa va traiasca frumusetile si sa va bucure in continuare cu multe flori
Claude,cea alba a ta imi aminteste si mie de prima mea orhidee primita (asemanatoare)pe care din pacate am pierdut-o din prea mare exces de zel ,nestiind nimic despre ele la momentul respectiv,deci :marfa: felicitari ca ai reusit sa o redresezi si este atat de frumoasa...toate sunt frumoase,indiferent de model in special cand reanfloresc la noi :clap:
 

adite

Active Member
Sunt foarte frumoase phalele voastre! :clap: La ale mele, tijele au pornit cat erau in balcon, apoi s-a facut frig si le-am mutat in interior, aproape de fereastra, dar nu primesc suficienta lumina. :( Tijele sunt scurte si au flori si boboci putini. Sper sa mai apara si altii la primavara, dupa ce mut phalele inapoi in balcon.
 

mikiduzza

Member
claude, ce poveste interesanta. felicitari pentru resuscitare, si reinflorire!! :clap:
sannamaria, ce pistruiata dragalasa :giggle:
dea, important e ca a inflorit :D

felicitari fetelor!
 

claude

Well-Known Member
Moderator
superbe fetele! :hipnotizat: Tare imi plac phalele, sunt asa de fara pretentii si cand infloresc sunt niste bijuterii :D
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
Edgji , nici cea aratata de tine nu e mai prejos :clap:
astepti phale albastra sa infloreasca ? poate o sa te dezamagesc dar ,cele cumparate albastru nu vor mai inflorii la fel ....alea sunt vopsite ,iar urmatorele flori vor fi cel mai probabil albe :oops: daca gresesc si e vorba de altceva , imi cer scuze :oops:

Gradinar ,superbe :clap:
 

gradinar1

Well-Known Member
Moderator
Multumesc, fetelor!
Edji, si eu stiu acelasi lucru ca si Anna - phale albastra va inflori alba, din pacate. Culoarea le este indusa prin substante colorante.
 

akhalteke

Member
Toate-s frumoase, e mereu o incantare sa le privesti! :indragostit:
Vecina mea a crezut ca nu mai are sanse movulia ei, dar iata ca am reusit sa o suprindem, iar plantuta o duce f. bine.
 

renata

Member
ce frumoase orhidee aveti :) ,una din piticele mele (e alba) nici nu mai speram sa vad flori la ea asa lenesa mi-a parut a fi dar mi-a facut surpriza sa -mi demonstreze ca poate :dans: si si-a dat drumul la tija florala.Abea astept sa-i vad din nou floricelele.Una e cu flori din plin ,pe aceea o am in album iar cea cumparata la reducere inca nu misca nimic :rofl: .
zilele astea ma straduiesc sa le adaug la album :rose:
 

edgji

Member
bobocul este verde inchis nu se zareste inca vreo urma de petala....in fiecare zi ma uit de cel putin trei ori sa vad evolutia :giggle:
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus