Identificare Trandafiri

gabrielais

Active Member
sannamaria a spus:
Gabi, e ceva acoperitor ? eu am un acoperitor Rody care seamana ,vezi daca seamana :D
Anna, este mic inca, nu stiu ce tendinte are; dar studiez si varianta ta..Multumesc de ajutor!! :hug:
Ma gandesc cu groaza ca iar trebuie sa mut... :eek:f:
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
prima idee cand am vazut culoarea si forma florilor ,asta a fost . dar poate ca e altceva :?
dar florile sunt mici ,asa-i?
vezi tu cand mai creste ;-)
 

gabrielais

Active Member
florile si frunzele sunt mici, mici, ca la Fairy; nu m-am aplecat sa il miros..a plouat si e ud pe jos, el fiind mic va trebui sa inghenunchez :rofl: ;iar ii distrez pe vecini :rofl: pare sa semene cu Rody al tau...mai trebuie sa vad daca este acoperitor
 

laural

Well-Known Member
Am si eu un frumusel necunoscut, pus in toamna sub pet :indragostit: Aveti idee cine pate fi ?


Multumesc :hug:
 

Luciana35

Member
Tocmai de asta l-am si cumparat, mi-am dorit un trandafir alb cu multe petale. Si culmea e ca l-am mai cumparat odata si nu s-a prins iar acum, cand s-a prins, s-ar parea ca nu e el :x Si-am mai dat si un pumn de bani pe el....
 

Luciana35

Member
Multumesc, m-am resemnat deja, nu-l mai cumpar ca nu am noroc cu el :( Inca mi-e ciuda ca am scos un trandafir alb comun dar cu o tufa superba si m-am pricopsit cu altul identic dar mult mai pricajit.
 

ghia_don

Active Member
Am si eu un necunoscut. E din butas si nici nu-mi vine sa cred ce floare perfecta si uriasa a facut la prima inflorire din viata lui. :eek:


O fi Osiria?
 

nely

Member
Multumesc mult pt raspuns, nu am putut vedea exact de unde incepea ramificatia,l-am ingropat prea tare, dar pe cealalta ramificatie este Papagena, l-am decapitat pe d-l maces cat am putut,o sa-l supravegehez daca mai "recidiveaza", isi luase un avant....parca era la concurs :)
gradinar1 a spus:
nely a spus:
Am si eu o mare nelamurire :eek: , la un trandafir comandat anul trecut, a avut 2 ramificatii, pe una s-a dezvoltat normal ca trandafir,dar cealalta ramificatie a crescut f mult,desi este total diferita de celalata ,nu inteleg ce poate fi? este rug,sau ce? tb sa-l "termin"?
Nely, ala verde deschis este portaltoiul trandafirului, e maces (si dupa flori). Ca sa fii sigura ca asa e, incearca sa vezi de unde porneste ramificatia - daca porneste de sub punctul de altoire este 100% maces si trebuie sa-l tai.
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator

cred ca nu are 10 cm si este la a doua tura de flori.Primit de la Ana careia ii multumesc :*
Ce e?
 
Sus