Florile din Gradina 2014

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
Bafta cu mutarile, Claude! :D
Posibil sa fi fost si lipsa apei si amplasamentul si concurenta cu alte plante aparute spontan si mai decise sa supravietuiasca...
 

elianna

Well-Known Member
Ce frumos e la tine Claude, am ramas ... :hipnotizat:
Dar cel mai mult mi-au placut floricelele din poza 3 :rofl:
 

laural

Well-Known Member
De pe dealurile copilariei am venit cu cateva plantute pt. gradina din fata blocului  ;-) sa le tina companie la suratele mai elegante...
 

LadyBug

Well-Known Member
Laura, oare floarea aceea albastra chiar asa e de albastra in realitate, nu spre mov? E deosebita! Oare cum ii zice, vreau si eu :)
Imi plac lalelele tale si toporasii, am si eu cativa toporasi, dar s-au trecut de vreo 2 saptamani, e mai cald la noi.
 

laural

Well-Known Member
Da da asa e culoarea albastra albastra...nu bate deloc in mov. Nu stiu cum ii spune. Pe dealul din fata casei sunt putine, tata zicea ca stie un loc unde sunt ca un covor albastru, dar e mai departe de casa si nu am apucat sa mergem...poate primvara urmatoare :D .
 

LadyBug

Well-Known Member
Am cautat pe internet si ar semana cu gentiana verna, aceasta sa fie oare? Are si proprietati medicinale, pe deasupra... Are o culoare superba!
 

laural

Well-Known Member
Asa e ! :marfa: Si mie imi place culoarea la nebunie ! Sper sa se acomodeze la mine. Dar sa stii ca am vazut gentiana si de cumparat, probabil un hibrid.
 

kerkyra

Well-Known Member
Incep sa-mi infloreasca si mie irisii, anul acesta am cateva tufe mari si frumoase, cu cate 5-6 tije florale, dar ploaia, probabil, le-a cam culcat la pamant. Trebuie sa ies diseara sa le ridic si sa le leg cumva.
 

laural

Well-Known Member
De obicei mie imi place ca ploua dar vreau si eu sa-mi vad unicul boboc de bujor atbustiv inflorit...se chinuie de cateva zile cu ploile astea :cry: ...la fel si irisii :pauza:
 

belisima

Well-Known Member
:) doar al treilea an de la semanare,cea roz e mai deosebita si mai am una alba cu floarea in sus,anul trecut am avut una negricioasa dar a disparut in iarna
 
Sus