Florile din Gradina 2013

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

geodezia

Well-Known Member
am pozar nou am card da acu nu merge unitatea de copiere in calculator ca mi-au luat si cablu de transmitere fatele alea ma dispera si fac pe neznaiu ce crezi ca nu ma laudam si eu cu poze da vad eu cum o rezolv tot cu telefonu la d-l Pipi
 

adrianam

Well-Known Member
Roxana Peled a spus:
Ai comandat de la plant-shop si ai si cerut sa ti le trimita?
Asa am facut eu cu floarea de colt :D . Am vazut-o cu toate frunzele uscate in primavara si am mai comandat una ca sa fiu sigura. Acuma ce sa vezi? Au pornit mugurasi argintii din manunchiul acela de frunze praf.
Imi dai sperante Roxana, ca si floarea mea de colt era ieri uscata, se vedeau florile de anul trecut. Nu le-am curatat inca.
Da, am comandat de la Plantshop si au si venit, fara sa platesc transportul.
Si am gasit la tarani in piata branduse mov cu tot cu bulbisori. Am luat si eu cateva buchetele. Imi plac ca infloresc aproape odata cu ghioceii, ca vad ca cei plantati in toamna nu au de gand.
 

Roxana Peled

Active Member
Cei plantati in toamna nu au nici frunze date sau nu au iesit floricelele inca?
Crocusii mei pusi in toamna au facut frunze dar florile nu se vad inca. Nu e insa pentru prima data cand mi se intampla asta deci nu ma ingrijorez. Pana acuma tot asa, ajungeau sa aiba frunze chiar maricele pana sa catadicseasca sa faca si flori, asa ca-i las in pace :D
 

adrianam

Well-Known Member
Nu se vede nici macar un varf de frunzulita la nimic din ce am plantat in toamna.
Si cred ca am plantat vre-o 200-300 de bulbi de lalele, narcise, zambile si inca vre-o 100 cred de crocusi, in noiembrie parca.
In toamna, la crocusi stiu ca am vazut unii ca pornisera usor. Poate i-am plantat prea adanc? Sau or fi putrezit ca nu au avut timp sa-si faca radacini?
Narcisele si zambilele plantate primavara trecuta, desi au avut parte de seceta peste vara, ca nu le-am udat, vad ca acum au deja 3-4 cm de frunze. Trebuie sa ma grabesc cu curatenia in jurul lor, ca sa nu le deranjez.
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Hiiiiiiiii, cati soldatei aliniati, mai ceva ca la onorul regimentului! :rofl: :indragostit: :indragostit: :indragostit:
 

miki70

Active Member
:rofl: Acestea sunt mai timpurii, cand i-am plantat credeam ca o sa-i vad pe toti in acelas timp dar ies pe rand.
 

geodezia

Well-Known Member
:cry: la mine cu atita apa nu stiu ce si cum ca imi e sa nu se mureze in pamint a plouat si az-noapte rupere de nori se facu o pauza asa de 6 ore si acum iar se puse pe plouat tot rupere daca era zapada acu cred ca era de 2m
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator


A venit primavara ???Asa s-ar parea... :petrecere: :dans:
Toate bulboasele sunt marisoare. :indragostit:
Inca nu incep curatenia in gradinuta caci martie va fi capricios chiar si lapovita :( .
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
se pare ca a venit primavara ,la noi ieri au fost 18 grade iar azi dimineata -6 :roll: azi iar vrei 16 ,foarte cald ,rasare tot prin gradina si parca vad ca sapt viitoare ninge :roll:

superbe Gabiuta :clap:
 

camic

Member
Nu-mi vine sa cred...la voi se arata floricelele si la mine dimineata era inca -10 grade si mai am zapada in fata casei asa ca de jumatate de metru batucita bine!
 

Roxana Peled

Active Member
La noi nu mai e zapada de mult. Ba chiar e o temperatura placuta in opinia mea dar crocusi ioc, doar frunzele :|
E clar, asteapta sa plec ca sa se deschida cand nu pot eu sa-i vad ... Ce ma enervez! :x
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus