Florile din Gradina 2013

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

taia

Active Member
Ei, de fapt e chiar frumos ! Pacat ca nu a fost asa cand trebuia sa fie, dar ma linisteste gandul ca nu tine,si de saptamana viitoare se incalzeste din nou, chiar binisor. :D
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Bebelu, hai la sanius :tavalit: Rad eu, dar nu e rasul meu, ca mi s-a blocat creierul la temperatura prognozata, de -10 grade si mi-e teama ca rade toti mugurii porniti :cry:
 

miki70

Active Member
Bebe si Claudia la voi e rau :(

Am fost si am legat clematita Arabela ca o flutura vantul in toate partile si am infofolit hortensiile . Mi-e teama de o ploaie care ingheata apoi pe plate :nu-mi_place:
 

bebe Iris

Active Member
No Claudelu', pe cand sa ma duc la sanius, nu se poate ca are febra pitica mea.
Taia ai dreptate ca-i frumos peisajul ;-) ...dar e atat de frig si viscoleste, incat il admir din casa :p
Ma gandesc ca zapada a venit numai bine, la cat e de frig. Ca o paturica :D
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Bebita...ce frumos se vede de la geam :rofl:
Acum,Dzeu cu mila pentru tot ce a iesit,inmugurit,etc...prin gradini. :(
Sanatate ochisorilor veseli :*
 

bebe Iris

Active Member
Gabiuta a spus:
Bebita...ce frumos se vede de la geam :rofl:
Acum,Dzeu cu mila pentru tot ce a iesit,inmugurit,etc...prin gradini. :(
Sanatate ochisorilor veseli :*
Sa vezi astazi ce frumos se vede, ca este si ger si soare :)
Multumesc si in numele ochisorilor veseli :* ...nu stii tu cate ispravim :roll: . Mici sanse sa ne facem bine daca ne aduce fratiorul in casa turturi de gheata sa-i lingem, cat timp mami este plecata la farmacie sa cumpere Paracetamol :fluierat:
...sau ne ducem (tot cu fratiorul de mana) in tricou si ciorapei sa cautam jucarii vechi in garaj :pumni: , cand mami este la serviciu
 

Dea

Active Member
Dragutii de ei :D , dar parca noi nu faceam la fel cand eram de varsta lor ;-) Acum, ca ne consideram oameni maturi, in toata firea, sustinem ca nu ne mai tenteaza gustul turturilor :)
Sa se faca bine mititica!!
De peisaj, e frumos si acum, doar ca nu se prea potriveste cu idea noastra de martie in calendar. Si la noi a nins destul de mult, azi e soare, dar totusi rece. Pe ici, pe colo a inceput sa se mai topeasca. Am inspectat gradina, pare sa nu fi fost afectati nici trandafirii atat de mult http://deasflowers.sunphoto.ro/Martie_2013/87281437, nici restul de plantute http://deasflowers.sunphoto.ro/Martie_2013/pagina3
Padurea, este incantatoare, in razele soarelui, pozata cu zoom :D http://deasflowers.sunphoto.ro/PADURE_FOIOASE/87281363
 

popgeo

Well-Known Member
Membru staff
Moderator
La Caransebes au fost -5 -6 in noaptea trecuta si noaptea asta cam tot asa.
Zapada putzina.....si s-a topit peste zi.
 

popgeo

Well-Known Member
Membru staff
Moderator
Culese din gradina.... ca sa nu le prinda inghetzul(peste primul inghetz se pare ca au trecut cu bine...

 

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
Cu vremea calda anterioara totul a pornit serios in vegetatie. Vineri a fulguit toată ziua. S-au adunat vreo 4 cm de zapada. Au trecut si doua nopti geroase. Daca pentru lalele, narcise si zambile nu prea imi fac griji neavând soiuri sensibile.( Sunt invatate cu geruri aspre si lipsa zapezii.) Imi pare rau insa de forsythia inflorita, de minirozele puternic inverzite, de clematitele care au infrunzit- parca vad ca montana care a scapat iar de inghet iarna, ma lasa din nou fara flori din cauza gerurilor tarzii. Ma bucur doar ca a venit acum inghetul înainte de a-si face de cap si caisul. Nu-i mai trebuiau multe zile calduroase ca sa se umple de flori.

In rest ma bucur de floricelele forsytiei, de ultimii crocusi, de brebenei, toporasi, primule si primele lalele galbene.





 

popescu gp

Well-Known Member
Adina contrari de aspecte;sper sa fie bine pana la urma si la voi,caci pana acum noi am scapat;dar pana pe 21 martie (ultima baba pe vechi) mai este inca si sper sa fie bine pana la urma;ca fost stupar de 35 de aniexperienta, am observat celputin in Dobrogea primavara se instaleaza dupa 21 martie si de aici concluzia de mai sus.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus