Clematite partea IV

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
sorina a spus:
citi zeci de ani are ????????//
Sorina, clematis montana rubens e ca Fat-Frumos, creste intr-un an cat altele in 7! :) pe asta m-am si bazat cand am pus mana pe foarfeca!

Roxana Peled a spus:
E intr-adevar de grupa 1, nu se taie :D
Teoretic, nu se taie. Practic, e altceva. :rofl: :) Cand am vazut ca liana mea de doi ani (asa arata primavara trecuta) nu e bine amplasata, ia ghiciti cum arata acum? Cine altcineva putea sa admire acum doua cioate de 30 de centimetri cu mai multi lastari in locul a vreo 200 de flori?
 

bebe Iris

Active Member
Multumesc foarte mult! :hug:
Are deja vreo 6 ani...dupa primul an a dat din radacina dinnou si credeam ca asa va face in fiecare primavara, dar nu, de atunci tot creste. Am mai tuns-o eu un piculet, dar pierzi din milioanele de flori cand o tunzi.
 

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
Geo draga, e Rubens minunea lui bebe. Am si eu una. Floarea nu e una din cele mai deosebite, ori mari, dar infinitatea lor face tot spectacolul.
 

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
ghia_don a spus:
Grozava mai e! :indragostit: Cred ca pina la urma o iau si eu, da-l incolo de crivat !! :rofl:
Sa stii ca merita! E mai sensibila la inceput, iar in rest cel mult o ia de la zero, dar la cat de perseverenta e, nu se lasa cu una cu doua. A mea e in a treia primavara si desi am taiat-o de tot (30cm au ramas din lianele de 3-4m), si am mutat-o de o luna, a si pornit noi lastari. Sunt curioasa cam cat va creste anul acesta. Oricum acum i-am pus la dispozitie o bolta pe masura harniciei ei. In cativa ani ajungem si noi la fel de frumoasa ca a lui bebe. :D
 

Roxana Peled

Active Member
Ieri am constatat cu surprindere ca Montana mea e parfumata :eek:
Imi cer scuze anticipat lu' Clau, ei bine nu! Nu o mirosisem pana acum! :rofl:
Nu e un parfum puternic sa cazi pe spate dar miroase chiar frumos si delicat :indragostit:

In sfarsit mai am si eu doua clematite care au binevoit sa se deschida cat de o poza :D
Warsaw Nike si Josephine
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Foarte frumoase, Roxana! Iar Josephine va arata de vis cu atatia boboci.

Warzawska ta e cam prea rosie, dar nu stiu daca e din cauza camerei foto, sau ai prins vreo lumina mai deosebita. O mai asteptam si cu alte floricele :D
 

nina77

Member
Grozave, Roxana!Josephine o sa fie o nebunie cand vor fi toate florile deschise. :D
Incep si la mine cateva:Asao, Guernsey cream si Kakio
 

LadyBug

Well-Known Member
E superba Warsaw Nike, chiar daca nu e ea, are o culoare incredibila, asa ceva sper sa am si eu, inca nu au inflorit ale mele cele rosii luate in primavara. Iar Josephine trebuie sa-si deschida florile mai mult ca sa-si arate adevarata frumusete, o am pe lista de achizitii viitoare, parea mai roz in pozele producatorilor.
 
Sus