Bujori

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

popgeo

Well-Known Member
Membru staff
Moderator
Bujori Arbustiv cel galben si alb, ierbosi cei crem si roz scund. O creanga de bujor arbustiv roz cu 5 flori s-a rupt... din cauza greutatzii florilor incarcate de apa si lovite de vant... asa ca am pus-o in vaza.




 

bebe Iris

Active Member
Gabiuta a spus:
Cine stie din propria sa experienta cu bujorii daca celor arbustivi le merge bine la semiumbra?As avea loc pentru vreo 2 dar numai intr-o zona a gradinii cu mai putin soare :(
Gabita, planteaza cu toata increderea! Ai mei arbustivi sunt toti, dar toti, la umbra respectiv semiumbra :D
 

laural

Well-Known Member
Adina-Ioana a spus:
Iaca pozele promise. Sunt din 2010. Chiar l-am vazut azi, dar e pe finalul infloririi. Nu am prea mai avut ce poza. Se scuturau petalele. Se vedeau insa urmele unei alte infloriri spectaculoase.


:eek: :eek: :eek: waw sunt spectaculosi ! :clap: :clap: :clap: :clap:
Si tufa e perfecta !
 

popgeo

Well-Known Member
Membru staff
Moderator
Laural, felicitari, e un inceput bun.


Aprilie 27, a iesit soarele, bujorii ierbosi timpurii au pornit recitalul..


 

laural

Well-Known Member
Ce interesant e cel cu frunza ingusta. Am primit si eu in primavara asta unul mai salbatic ( nu din cel protejat ) cu floare galbena. Sper sa se prinda si sa-i placa a mine ;-)
 

sarselia

Active Member
Moderator
Cata harnicie pe aici!Nici nu mai stiu la care sa ma uit.Aveti niste minunatii de nota 11.
Ai mei sunt toti in stadiul de boboc asa ca mai am ce astepta.Si abia astept sa ii vad pe cativa fiindca i-am cumparat anul trecut si abia acum ii vad infloriti.
Gabiuta si eu am un bujor ierbos care sta la umbra si vad ca ii merge foarte bine.E in primul an la mine si are si el boboci la fel ca ceilalti frati de-ai lui care sunt in plin soare.
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Am luat aminte si voi face comanda luna asta :* .Am insa o mare dilema :giggle: rosu sangeriu sau mov ca in banc :gandit: ?

Intrebare intrebacioasa:eek: fi tarziu sa mut un pui de bujor ierbos ?
 

laural

Well-Known Member
Am primit pe email oferta de bujori de la peonyshop.com. Au 137 de soiuri disponibile cu preturi intre 7 si 250 eur :mrgreen: . Nu stiu cum sa o atasez, e un pdf.
 

anknic

Active Member
3 bujori am luat anul trecut de la cebule. 1 era putred, dar l-am pus in pamant, nu a iesit anul trecut. 2 erau ok, au iesit anul trecut, cam firavi dar au supravietuit. anul asta din cei 2 iesiti anul trecut a mai iesit doar 1 daaar...surpriza: a iesit ala putred care anul trecut nu a iesit!
 

Roxana Peled

Active Member
:rofl: Poate la anul iti iese si asta care nu ti-a mai iesit anul acesta. Ti-au trimis o specie extraterestra care iese doar o data la doi ani :tavalit:
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus