4garden - Plante la ghiveci, trandafiri, vita de vie

lucaci.m

Member
Re: 4garden

Buna ziua,

Am citit foarte atent acest subiect de pe forum si in calitate de reprezentant al magazinului online www.4garden.ro pot spune ca intr-adevar in sezonul de primavara am avut mai multe probleme. Principalul motiv a fost mutarea depozitului logistic din localitatea Ciumbrud la Aiud. Un alt motiv a fost vremea neprielnica pentru a incepe sezonul de primavara in cele mai bune conditii, sa tinem cont de faptul ca discutam de plante.

Acum pe rand as dori sa va raspund la majoritatea problemelor punctuale care s-au discutat despre 4garden.

1. Costul transportului este calculat de compania Cargus si nu de compania Ciumbrud Plant care administreaza magazinul 4garden. Exista din anul 2010 un contract intre aceste 2 companii care prevede costuri preferentiale pentru clientii nostrii. Au fost anumite situatii de calcularea eronata a costului de transport deoarece magazinul www.4garden.ro a fost modificat, inclusiv softul care calculeaza automat costul de transport.Aceasta problema a fost rezolvata de catre programatorii nostrii intre timp.

2. Folosirea neautorizata a pozelor. Ne-am cerut scuze public pe site-ul suphoto . Intr-adevar era normal sa avem pozele proprii, dar unele soiuri sunt noi si in pepiniera noastra si din pacate nu am reusit sa facem inca fotografii. Inca odata ne cerem scuze!!!

3. Posta sau curier rapid. Nu facem diferente intre clientii nostri, am trimis la unele persoane care au insistat sa trimitem prin posta si am decis ca, incepand cu acest an sa trimitem doar prin curier rapid. Motivul... sistemul de trimitere prin Posta Romana este foarte greoi, dureaza foarte mult, cer ambalare speciala, nu ne permit sa trimitem decat anumite pachete etc.

4. Doamna anasstasia sincer sa fiu nu inteleg de ce ati fost asa de neultumita atata timp cat pe site-ul dvs. de fotografii de pe sunphoto.ro mesajul dvs. este unul pozitiv in priviinta colaborarii noastre!!! Dvs. ati scris acolo asa:
"Toti trandafirii cumparati au pornit bine, mai putin Friesia. Din aceasta cauza, reprezentatul 4 garden m-a contactat si mi-a trimis un alt Friesia si bonus un Hocus Pokus pe cheltuiala dinsului.
Acest lucru mie mi-a dovedit seriozitate si respect fata de clienti. Bravo, asa da!"


Si pentru toti cei care au fost nemultumiti ne cerem scuze, ma repet a fost un sezon foarte greu si de reorganizare, dar consider ca am facut tot posibilul sa onoram in cele mai bune conditii toate comenziile, iar unde au fost probleme am dat doavada de profesionalism si am incercat sa remediem toate situatiile.

Compania Ciumbrud Plant este un producator cu renume nu doar in tara ci si in strainatate, produsele sunt de foarte buna calitate si asta se poate dovedi prin miile de clienti multumiti de colaborarea cu noi. Va rog sa tineti cont de faptul ca suntem producatori si nu niste distribuitori, care cumparam produsele si le vindem mai departe. Acesta este unul dintre motivele pentru care in primavara lui 2012 am intampinat anumite dificultati.

Din pacate nu putem multumii pe toata lumea, desi incercam acest lucru. Speram ca pe viitor sa va demonstram seriozitatea cu care ne implicam atat in productie cat si in vanzarea acestor produse si sa va oferim ocazia de a deveni sau redeveni, cu incredere, clientii nostri.

Cu deosebit respect pentru dvs.

Marius L. - Marketing 4garden.ro
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Re: 4garden

eu pana acum nu am fost client al firmei dumneavoastra dar as dori sa spun ca apreciez faptul ca ati reactionat si ca ati raspuns public, explicand situatia. Sunt convinsa ca toti cei care au cumparat plante de la dv. vor aprecia si ei prezenta dumneavoastra si vor castiga incredere in aceasta firma. Voi urmari si eu oferta de produse! Va felicit si va doresc succes in activitatea dumneavoastra :D

P.S. Legat de folosirea pozelor membrilor acestui forum...eu cred ca, cu putina politete si bunavointa din partea firmei, eventual un butas de trandafir oferit in dar, sau probabil chiar si fara asta, oricare dintre ei ar fi fost de acord sa va permita folosirea acestora, fara a se ajunge la situatii neplacute. ;-)
 

anasstasia

Active Member
Re: 4garden

Mesajul postat aici a fost inainte ca dvs. sa incercati sa va reparati greseala fata de mine. Pot sa va declar ca in afara de friesia TOTI ceilalti trandafiri inlusiv cei 2 Hocus Pokus au decedat. De fapt, ca sa fiu cit se poate de clara, cei 2 hocus pocus de cind i-am primit "cadou" erau morti, deoarece coaja era inegrita sub ceara verde. Nu au avut nici o sansa.
Faptul ca dvs. aveti un comportament pe care eu in acest moment il consider agresiv, o sa va lipseasca de cel putin un client: eu. Pe sunphoto nu am vrut sa mai fac valuri si am lasat-o asa, fara sa mai spun are a fost rezultatul cumparaturilor din primavara de la dvs. Am vrut sa fiu OM, insa nu am cu cine.
Este din punctul meu de vedere mai mult decit rusinos faptul ca am platit transport + contravaloarea a 4 trandafiri pentru unul singur. Iar acum ma puneti tot pe mine la respect.

P.S. Imi cer scuze ca sint nevoita sa reactionez asa cum nu m-ati mai vazut, insa nu voi tolera obraznicia pe banii mei.
 

lucaci.m

Member
Re: 4garden

Stimata Doamna Anasstasia, comportamentul meu nu este unul agresiv, avand in vedere situatia din sezonul de primavara, era absolut normal sa explicam situatia. Nu este o forma de aparare, mai degraba o dovada de profesionalism din partea noastra de a ne recunoaste punctele slabe in anumite situatii. A fost, a trecut si cu siguranta pe viitor avem grija ca situatii de genul acesta sa nu se mai repete.

Am apreciat foarte mult intelegerea dvs. din primavara, stiu ca aceste mesaje au fost inainte de incercarea de solutionare a situatiei, dar era absolut normal sa explicam defapt care au fost motivele care au dus la aceste situatii neplacute.

In legatura cu plantele primite de la noi ( Hocus Pocus ), ca dovada ca am fost sinceri, inainte de a trimite oricui trandafirii din soiul Hocus Pocus,am anuntat ca acest soi a fost compromis. Mai aveam 6 bucati care aratau acceptabil si pe care speram sa le salvam. Avand in vedere faptul ca era un soi foarte cautat si dvs. ne-ati inteles, am incercat sa multumim cu acest trandafir. Imi pare rau ca nu s-a prins, dar din pacate nu aveam ce face.

Ceea ce pot face este ca in sezonul de toamna, eu personal sa va trimit toate soiurile comandate in primavara pe cheltuiala companiei.

Pana la urma, un client multumit, 10 noi veniti!!! :D

Deci stimata doamna, nu este vorba de obraznicie, este vb doar de prezentarea situatiei create in primavara si de datoria noastra de a da o explicatiei persoanelor care au avut si au incontinuare incredere in noi. In nici un caz nu imi permit sa va pun la respect si niciodata nu am facut acest lucru.

Reprezint o companie respectata pe piata de profil din Romania si datoria noastra este ca si clientul sa fie 100 % multumit de serviciile si produsele noastre.

Va multumesc si sper ca ati observat ca incerc sa repar niste greseli nu sa aduc acuzatii cuiva.

Numai bine!
 

Marie

Member
Re: 4garden

lucaci.m a spus:
3. Posta sau curier rapid. Nu facem diferente intre clientii nostri, am trimis la unele persoane care au insistat sa trimitem prin posta si am decis ca, incepand cu acest an sa trimitem doar prin curier rapid. Motivul... sistemul de trimitere prin Posta Romana este foarte greoi, dureaza foarte mult, cer ambalare speciala, nu ne permit sa trimitem decat anumite pachete etc.
Nu exista nici o sansa sa va razganditi? :oops:
Mi-as dori 2-3 trandafiri, dar ma costa mai mult transportul decat trandafirii (48 ron) :cry:
 

lucaci.m

Member
Re: 4garden

Doamna Marie,

Pentru 2 trandafiri cu transport si taxa de ramburs dvs. platiti 29,16 RON cu TVA inclus. Taxa de transport este de 13.60 Ron si se mai adauga taxa de ramburs de 0.56 Ron. Deci nu stiu exact de unde aveti dvs. informatii ca va costa 48 de Ron dar va asigur ca nu este corect.

In acest moment nu trimitem cu posta Romana, motivele le-am enumerat in celelalte mesaje postate. Nu se stie niciodata in viitor ce se va intampla.

va multumesc pentru interesul acordat companiei noastre si va doresc o noapte linistita.
 

Marie

Member
Re: 4garden

Am facut o comanda la dumneavoastra acum o luna, parca, si asa mi-a aparut costul transportului. Tocmai de accea am si renuntat la comanda.
 

lucaci.m

Member
Re: 4garden

Acum o luna, puteati face comanda doar la trandafiri la ghiveci. Acei trandafiri au costul de trasport mai mare! Exemplul care l-am dat in mesajul anterior facea referire la butasi de trandafiri cu radacina ambalata nu la ghiveci.
 

belisima

Well-Known Member
Re: 4garden

:oops: chiar ieri vorbeam cu vecinele mele sa ne combinam pentru o comanda in toamna,eu sper ca anul asta sa va mearga bine cu butasii desi este seceta asta ingrozitoare...
 

Dea

Active Member
Re: 4garden

Am comandat patru trandafiri in aceasta primavara de la 4garden: Twist, Falstaff, Osiria si Atlantic Star. Primii trei s-au dezvoltat foarte frumos, au si inflorit. Atlantic star, din pacate nu. Insa a fost vina temperaturilor mult prea ridicate si a soarelui arzator de la inceputul lunii mai, care i-au ars complet lastarii pe care i-a dat. Transportul pentru cei patru a fost in jurul a 28 de lei, dar vorbim de servicii de curierat. Iar aici, trebuie sa recunoastem, ca pentru un simplu plic cu cateva acte, platim o taxa de 18 lei.
Personal, sunt multumita de 4garden.

Anul trecut cumparasem niste trandafiri urcatori de la un alt furnizor, insa i-am pierdut pe toti si cred, din vina mea, pentru ca la plantare nu i-am acoperit complet cu pamant.
 

nina77

Member
Re: 4garden

Si eu am comandat pana acum de 2 ori de la 4garden si am fost multumita, cu siguranta voi mai comanda.
Eu am platit in primavara 12 lei taxe de transport pentru 3 trandafiri.
 

lucaci.m

Member
Re: 4garden

Trandafirii anul acesta arata foarte bine in pepiniera, sambata care a trecut a fost ziua rozelor la Ciumbrud, cei prezenti au avut ocazia sa viziteze si in camp. va invit sa accesati contul nostru de http://www.facebook.com/pages/Ciumbrud- ... 0225876538 pentru a vedea si dvs.

In sezonul de toamna venim catre dvs. cu multe suprize, de la promotii, produse noi si multe altele.

PS: Multumim pentru aprecieri doamnelor.

Marius L.
 

lucaci.m

Member
4garden - Plante la ghiveci (trandafiri, vita de vie)

Pe magazinul online http://www.4garden.ro gasiti diferite plante si flori la ghiveci. Produse in pepiniera Ciumbrud Plant, trandafirii, vita de vie, pomi fructiferi, arbustii fructiferi sau ornamentali, sunt de cea mai buna calitate si la preturi foarte bune. Vizitati magazinul acum pentru a va convinge!
 

iudit

Well-Known Member
Moderator
Re: Plante la ghiveci ( butasi de trandafiri, vita de vie )

Si nu numai.Eu am cumparat ingrasamant granule si scoarta pt. orhidee.Am fost surprinsa sa vad ca in punga e chiar numai scoarta.
 

lucaci.m

Member
Re: Plante la ghiveci ( butasi de trandafiri, vita de vie )

Actualizam permanent lista noastra de produse. Incercam sa oferim solutia completa pentru gradinarit si agricultura vizitatoriilor nostri.
 

LadyBug

Well-Known Member
Re: Plante la ghiveci ( butasi de trandafiri, vita de vie )

lucaci.m a spus:
Pe magazinul online http://www.4garden.ro gasiti diferite plante si flori la ghiveci. Produse in pepiniera Ciumbrud Plant, trandafirii, vita de vie, pomi fructiferi, arbustii fructiferi sau ornamentali, sunt de cea mai buna calitate si la preturi foarte bune. Vizitati magazinul acum pentru a va convinge!
Se poate face aici o comanda, nu pe site?
 

adite

Active Member
Re: Plante la ghiveci ( butasi de trandafiri, vita de vie )

Substratul Floria se gaseste si la Baumax, la acelasi pret, fara a mai plati pentru transport.
 

lucaci.m

Member
Re: Plante la ghiveci ( butasi de trandafiri, vita de vie )

Daca nu doriti sa faceti comanda pe 4garden.ro, puteti sa comandati la adresa de e-mail 4garden.ro@gmail.com sau comenzi@4garden.ro. Aici puteti face comanda doar prin mesaj privat, trebuie sa ne transmiteti toate datele dvs. de contact si ulterior va transmitem factura proforma cu toate costurile incluse.

Sau pentru orice alte informatii la 0735 191 401
 

lucaci.m

Member
Re: Plante la ghiveci ( butasi de trandafiri, vita de vie )

adite a spus:
Substratul Floria se gaseste si la Baumax, la acelasi pret, fara a mai plati pentru transport.
Nu toate produsele care le comercializam sunt preturile mai mici decat la alti furnizori. In legatura cu transportul, in unele cazul si sa mergi cu un mijloc de transport costa. Cu siguranta nu cat costa o firma de curierat! :)
 

LadyBug

Well-Known Member
Re: Plante la ghiveci ( butasi de trandafiri, vita de vie )

lucaci.m a spus:
Daca nu doriti sa faceti comanda pe 4garden.ro, puteti sa comandati la adresa de e-mail 4garden.ro@gmail.com sau comenzi@4garden.ro. Aici puteti face comanda doar prin mesaj privat, trebuie sa ne transmiteti toate datele dvs. de contact si ulterior va transmitem factura proforma cu toate costurile incluse.

Sau pentru orice alte informatii la 0735 191 401
Nu, problema este ca nimic din ce-mi doresc nu e acum pe stoc, pot face precomanda pt la toamna, sau cum se procedeaza?
 
Sus