1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosirii acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Reciclare, refolosire, reutilizare

Discuție în 'DIY projects: Idei creative pentru casa si gradina' creată de gomez99, 30 Iun 2016.

 1. gomez99

  gomez99 Active Member

  Localizare:
  Bucuresti
  o idee ruseasca de reciclare a peturilor
   
  gradinar1 apreciază asta.
 2. cristinaf

  cristinaf Well-Known Member

  Localizare:
  IS
  Interesant! Totusi pe mine m-ar interesa din ce as putea recicla, sa obtin niste spirale din fier la un pret acceptabil.
  Ma gandeam la suspensiile de masini... asa o fi, sau bat campii?:rofl: Ceva de genul... http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.251003
   
 3. gomez99

  gomez99 Active Member

  Localizare:
  Bucuresti
  n-ai sa poti intinde nicodata un arc de suspensie cu mijloace "casnice". si este un obiect mult prea greu. poate arcurile de la cuptoarele de aragaz, dupa ce le incalzesti bine cu o lampa cu gaz. sau cele de la somierele "clasice". da tot mi se pare greu de gasit un nr suficient pentru a incropi asa ceva. iar ca sa faci din conductor electric de Cu de 4mm sau 6mm, te scoate la fel de scump ca "originalele".
   
 4. cristinaf

  cristinaf Well-Known Member

  Localizare:
  IS
  Multumesc pentru raspuns! Macar acum stiu ca n-are rost sa-mi mai bat sotul la cap ca nu ma ajuta sa gasesc o solutie. Am sa vad prin magazine daca gasesc ceva asemanator.
   
 5. adrianam

  adrianam Well-Known Member

  Localizare:
  Craiova
 6. gomez99

  gomez99 Active Member

  Localizare:
  Bucuresti
  [​IMG]
  asta e ultima mea realizare in materie de 3R
  indeplineste conditiile de reciclare - e realizat in proportie de 80% din materiale recilate si e reciclabil 90%. am cumparat numai falcile din stejar, menghinile si ceva suruburi si saibe. in plus se incadreaza in nisa disponibila pentru el.
  punctul slab e blatul, care e din blat de bucatarie si in ciuda faptului ca l-am impregnat cu lac pe canturi nu cred sa reziste mai mult de 3 ani.
  cost total cam 700ron
  daca reparati/reconditionati mic mobilier - dulapioare de jucarii, noptiere, chestii - un banc de lucru ca acesta usureaza mult munca.
  eu mai am un wolfcraft mastercut 1000, care face treaba buna, mai ales ca e pliabil, dar in acela nu poti da cu ciocanul ca sare ca o capra.
   
  gradinar1 apreciază asta.

Distribuie pagina asta