1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosirii acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Rasaduri

Discuție în 'Legumicultura' creată de Alinuca, 11 Oct 2007.

 1. sannamaria

  sannamaria Well-Known Member Moderator

  Localizare:
  aproape de tg mures
  Ez asa stiu ca rosiile au nevoie de caldura in stadiul de germinare ,dar dupa germinare le trebuie mai putina caldurasi multa lumina ,se dezvolta foarte bine mai la racoare si udati doar cand se usuca pamantul.
   
 2. claude

  claude Well-Known Member Moderator

  Localizare:
  cluj (Geaca)
  Degeaba semanati devreme daca nu puteti sa le asigurati niste conditii pentru dezvoltarea unui rasad sanatos! Au nevoie de lumina suplimentara in aceasta perioada, ziua e inca scurta, oricum lumina ce le vine prin fereastra nu e suficienta si cand mai si innorat si mai rau! Temperatura e de asemeni importanta, dupa rasarire rosiile au nevoie de diferenta de temperatura intre zi si noapte, trebuie tinute noaptea la 13-14 grade!
  Puteti cumpara un soclu pentru neoane, din cel dublu, puneti doua tuburi cu lumina "cool daylight" si ati rezolvat problema!
   
 3. geodezia

  geodezia Well-Known Member

  Localizare:
  dincoace de Carpati
  eu abia acum am pus la germinat
  cam 1 saptamian dureaza pina germineaza
  pe urma le pun in niste cutiit sa rasara frumos asta mai dureaza 2 saptamini chiar 3 si pe urma gata vine caldura le scoatem afara incet incet
   
 4. Tudor Daniel

  Tudor Daniel New Member

Distribuie pagina asta