Precizare

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Patlagina e buna de cules inainte de a face tija florala.Cind frunzele sunt micute si crude..Tot mereu am vrut si eu sa culeg.Nu pentru sirop ci de uscat ca e buna la tot felul de chestii.Insa uitam si ma trezeam cu ditamai placintele de frunzoaie :( .Trebuie sa urmaresti sa fie frageda si sa vezi ca are altfel de gust atunci.
 

estrella

Member
Ah, Gabiuta, iar am pierdut startul.
Bineinteles ca au nu una ci multiple tije florale inalte.
Este adevarat ca am incercat sa culeg doar frunzele tinere de un verde crud si am evitat palastile care sunt uriase si banuiam ca fiind batrane nu vor fi bune.
M-am uitat acum dar nu exista nici o tufa fara tije.
Asta e, o sa incerc din nou la anul.
Daca vom putea sa-l consumam bine, daca nu il arunc.
Sper ca nu e toxic daca nu am recoltat frunzele la timpul lor, nu?
 
Sus