nu mai am aparat foto, s-a stricat, sper ca saptamana viitoare sa cumpar altul si atunci pun si pozici!!mikishor a spus:Crem si roz? Eu numai galben/ruginii stiu. O pozica nu le faci?
Le am de acum doi ani, semanate direct in gradina, dupa indicatiile de pe plic, au germinat multe, in primul an nu au inflorit, au iesit de am pus si la bloc si la tara se autoinsamanteaza pe urma ca eu nu am mai semanat altele! anul asta o sa le tund, dupa acum am citit aici!carmenushka a spus:Superbe eli, cum le-ai semnata? direct in paman? am si eu un plic si inca n-am pus semintele
scrie pe pagina 1 , unele fete le tund la 10 cm altele am vazut ca le-au taiat numai varfurile! eu am marea majoritate cu partea de jos uscata si lemnoasa ca sunt batrane, nu stiu daca vor mai rezista inca un an! le las sa faca seminte! la cele mai tinere o sa las cam 2 palme dupa ce trec florile!mikishor a spus:Eli nu mi-ai spus cum le tunzi ca vreau sa le tund si eu. Ale mele sunt la al 3-lea an , posibil sa nu le mai am la anul? Te rog rezerva-mi si mie cateva seminte din fiecare pt la toamana
Multumesc!elipopa a spus:scrie pe pagina 1 , unele fete le tund la 10 cm altele am vazut ca le-au taiat numai varfurile! eu am marea majoritate cu partea de jos uscata si lemnoasa ca sunt batrane, nu stiu daca vor mai rezista inca un an! le las sa faca seminte! la cele mai tinere o sa las cam 2 palme dupa ce trec florile!mikishor a spus:Eli nu mi-ai spus cum le tunzi ca vreau sa le tund si eu. Ale mele sunt la al 3-lea an , posibil sa nu le mai am la anul? Te rog rezerva-mi si mie cateva seminte din fiecare pt la toamana
seminte cu mare drag iti opresc! te pup!