Indragostiti de trandafiri

Ion

Member
Pentru Ion
Trandafiruii teahibrid sin tcei cu flori mari, care se dezvolta din boboci ascutiti pe o tija inalta si dreapta. Pe linga floarea principala apar si alti boboci care prin rupere asigura o floare mare singulara
Multumesc frumos!
 

ste

Member
Corina, asa arata Eden-ul acum, cu toate ca e incalceala mare de frunze, poate poti sa-mi spui cum e mai bine sa-l tai. Eu zic ca crescut bine intr-o vara atat de secetoasa. Are cam 1,70 m inaltime
 

ste

Member
Multumesc Corina, sigur il mai las, vor mai fi cateva nopti cu temperaturi negative. Asteptam filmuletul
 

Floria

Active Member
Am plantat la inceputul lunii Octombrie anul trecut 20 butasi de trandafiri. Nu le-am pus bidoane in cap si s-au prins toti. Citisem undeva ca butasul trebuie sa aiba 30 cm din care 20 in pamant pentru a-si lua singur umiditatea din sol. Am respectat aceasta indicatie si s-au prins toti.
 

ste

Member
ohh, mor dupa el... nu stiu cum sa-ti multumesc. Uite-l si pe cel de la Galati, acolo l-am vazut prima oara
 

IULIA

Active Member
sa zic si eu ce am facut. am luat 3 trandafiri de gradina, in prospect scria ca merg si in jardiniere sau ghivece mari, cu inaltimea de 40-60 cm. ce ziceti, ii reusesc si eu in apartament? in jardiniera.
ca au pornit deja in vegetatie. unul din ei e din acela cu multe multe flori mici si roz, tufa. stefania, am vazut la galati, mai stii? :) :)
 

IULIA

Active Member
inaltimea finala. eh, nu mai am cutiile.
pe cel cu flori mici il cheama rosa miniatura dik-dik. de la carrefour. si mai aveau la culori....o doamne, da-mi putere sa rezist sa nu mai cumpar vreo 10. ca nu mai am loc deloc.
 
D

dyayzh

Guest
Bine ai revenit Iulia. E greu sa nu-ti amintesti de cineva care are un album atat de impunator si frumos de flori. Speram sa ne fii din nou alaturi, asa...ca in vremurile trecute :D
 

lili

Member
:D :D Draga Iulia!!!!
Sa iti creasca fecioru mare si sanatos. :* :hug:..
De uitat nici vorba...la cat esti de priceputa si bogata in mandreturi verzi :wink:...asadar va asteptam in echipa :rofl:
 

IULIA

Active Member
am mai cumparat : rosa miniatura . asa se numeste. este roz spre siclam. pe cutie. aceleasi dimensiuni.
multam de urari. si mi-a fost un dor....de toti si de toate. dar nu am timp. nici de mine. :) :) :)
dar tot la raioanele de flori ma duc prima data. :evil:
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Am tuns trandafirii exact cu o zi inainte de a se raci vremea :( .Putin mai inalti decit ar fi trebuit fiindca mi-a fost teama tocmai de asa ceva :oops: .Lastarisera bogat si parca mi-a fost si mila de ei.

Dar asa cum am mai spus am si plantat doua specii deosebite: "Golden Showers" si "Swan Lake".Sunt foarte,foarte frumosi ca aspect in afara faptului ca sunt de o calitate exceptionala cumparati de Iudit de la Ciumbrud de la Molnar.Cultivatori deosebit de seriosi,cu preturi foarte bune.
De altfel Iudit ii cunoaste foarte bine si de cite ori a apelat la ei s-au dovedit a avea "marfa" de cea mai buna calitate.
Vi-i recomand calduros :D .Eu am mai luat de la ei(de fapt Iudit) si trandafiri pitici care anul trecut au inflorit bogat.Anul asta am facut o alee cu ei pentru a putea a iesi in evidenta :) .Trandafirii nu aleea :rofl:
 

IULIA

Active Member
Gabiuta sau Iudit, dati-mi si mie detalii legate de achizitionarea acestor trandafiri pitici.
multumesc.
mai nou, am cumparat si 2 tufe de iasomie, sa le plantez la barbatu-meu la serv. acolo am loc de desfasurare......yupiiiiii!!!!!!!!
dar daca se zaresc niste trandafiri noi, frumosi, why not? :) in apartament cu ei. si eu afara.
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
Iulia ia legatura cu Iudit pentru mai multe detalii.Cum zicea Violeta e o fata de miere :rofl: Ea ii cunoaste foarte bine :D
 

iudit

Well-Known Member
Moderator
Sa-ti traiasca Gabiuta,si sa se prinda!
Ieri am fost iarasi in vizita la familia Molnar,am mai adus acasa vreo 8 feluri de trandafiri,un Coacaz si un agris altoiti amandoi sus,se vor face copacei.I-am dat de lucru la socru ,i-a si plantat.
Se lucreaza la Ciumbrud ca pe banda rulanta.Vin dupa trandafiri din toata tara.Adevarul este ca sunt oameni seriosi si ceea ce e pe ambalaj,e si in punga.
 
Sus