Discutii Trandafiri (partea a II-a)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

elianna

Well-Known Member
Mi s-a pus pata sa-mi cumpar un trandafir copacel. As vrea si unul acoperitor de sol. Merge oare ca pe al doilea sa-l pun la picioarele copacelului :? Ma gandesc la estetica pentru ca nu stiu cat de inalt poate creste copacelul dar si la faptul ca sunt doi plantati impreuna. Voi ce parere aveti?
 

carla

Active Member
La mine Eyes for you a iesit foarte bine din iarna, nici un centimetru inghetat iar acum e plin de boboci, abia astept sa infloreasca. Deci la vara pot sa dau si eu butasi din el.
Dalia, eu am pierdut Celsiana, la tine s-a prins cumva? Ca daca s-a prins ma abonez la butasi peste un an, doi ... mi-l doream tare mult si exact astia care-mi plac mai mult se pare ca dau coltul primavara asta :(

PS. Si sunt foarte frumosi trandafirii vostri, dar tot va uraaaasc pe toate ca furati startul in fiecare an :x Asteptati-ne si pe noi, unde va grabiti asa?? :rofl:
 

bradut

Well-Known Member
Carla, iti multumesc mult pentru oferta. :indragostit:

Am plantat atat de multi trandafiri in toamna, incat nu stiu exact acum care s-a prins, dar cum ajung la gradina iti dau de veste in legatura cu Celsiana. Cert este ca nu au pornit asa cum ma ateptam: unii au ramas cu multe ramuri negre, iar ce a pornit este firav, iar altii cred ca i-am pierdut. Oare trandafirii astia vechi arata mai slab in primul an, cand pornesc? :? Sa-i fi dat vremea asta fierbinte peste cap? Habar n-am, dar nu arata asa de grozav situatia din teren. Si cand ma gandesc cat chin am avut cu ei: depozitare prin beci, plantare in zapada sau ploaie, galeti cu apa... . :(
 

gabrielais

Active Member
la fel si eu...cred totusi ca lipsa ploii si vremea fierbinte le-a venit de hac...eu am unii porniti care dau semne de oboseala deja...alt motiv decat caldura nu este :(
 

sannamaria

Well-Known Member
Moderator
Bradut , si la mine cei vechi au pornit foarte slab :( multe ramuri inegrite ,uscate :nu-mi_place: sper totusi sa-si revina .
 

R@MONA

Active Member
Foarte frumos au inflorit toti! Sa ne bucurati in continuare!
Si eu astept sa infloreasca cei pusi in toamna, chiar daca sunt micuti; unii au cate un buboc, altii mai multi.O tufa de la olandez ( nu stiu cum se numeste ) are 6 boboci; Variegata di Bologna are boboci, s-a dezvoltat bine.In randul decedatilor il trec pe Pat Austin, care nu mai are nicio sansa de revenire.
 

nick1971

Active Member
:clap: :visator:
ma bucur ptr infloriciosi :D , imi pare rau ptr pierderi :( si eu am mai trecut 3 pe lista decedatilor( al doilea Eddy Mitchel, al doilea Hocus Pocus si lila mini de la Mures) si ...
claude a spus:
imi sunteti toate antipatice, cu trandafirii vostri infloriti cu tot :tavalit: :tavalit: :tavalit:
:rofl:
 

gradinar1

Well-Known Member
Moderator
sunteti de coma... :rofl: :rofl:
La mine au murit 100% Summer Song (zau daca stiu ce l-a apucat, anul trecut a facut si flori!!), Winchester Cathedral si Dark Lady (desi parca la asta am vazut un mugur firav dar nu-mi fac prea mari sperante..)
Daaar....am o tona de boboci la aia pe care i-am mutat asta primavara in ghivece asa ca ii astept cu drag sa infloreasca!

Eyes for you e demential, Carmem, imi place maxim! Si nu mai zic nimic de englezesti, Roxana, ca-s prea frumosi ca sa te mai laud :) :)
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Multumesc fetelor. Eyes for you tot deschide zilnic cate o noua floricica.
La mine inca nu a decedat nimic... dar daca nu apuc sa ud diseara, nu bag mana in foc pentru Lady of Shalott.
 

ghia_don

Active Member
Felicitari pentru frumusetile voastre! Ma bucur impreuna cu voi si nu sint foarte invidioasa ca-i aveti deja infloriti....doar putin :rofl: ...La mine primul care isi arata petalele e Persianul :) ..
Eu inca il pling pe micul artist, dar sper sa-l iau din nou la toamna.. :rugaciune:
 

lucia2002

Active Member
Caramell a spus:
De vreo 2 saptamani tot urmaresc fiecare lastar de trandafir in cautarea bobocilor. Unii sunt mai mici, altii mai maricei... Niciunul insa nu va inflori prea curand. Am avut insa o surpriza de proportii sa zaresc azi ceva roz sub un pet: Rouletti inflorise complet sub sticla :rofl:. A fost cea mai frumoasa si total neasteptata surpriza din această zi!
Multmesc Lucia pentru minunatul cadou!

Poze poate reusesc sa postez maine, azi sunt fara net...

Sunt in urma cu cititul, asa ca eu abia acum am gasit postarea ta.
Sa stii ca Rouletti iti va deschide si iti va inchide an de an sezonul de infloriri la trandafiri.
Modest si smerit, te va surprinde mereu. Daca voi avea timp voi posta cateva fotografii cu tufa mamă, asa cum arata acum, o mare de flori roz - delicat.
 

elianna

Well-Known Member
Foarte frumoase flori! Sa aveti cat mai multe :D Sper ca saptamana viitoare sa vad si la mine flori insa pana atunci ma bucur privindu-le pe ale voastre :D
 

Roxana Peled

Active Member
Plantati in toamna :D

Munstead Wood

Rumba

Poza de grup cu Mary Rose in fata, Munstead Wood la mijloc si Winchester Cathedral

si un miniatural galben
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Nici eu :rofl:
Roxana, foarte faini sunt, au crescut bine si vad ca au multi boboci :D
 

Roxana Peled

Active Member
Asa sunt toti!
Sunt foarte multumita de evolutia lor.
Inclusiv trandafirii Ciumbrud care nu cred ca aveau 30cm cu tot cu radacini la plantare arata bine acum. Rumba e unul dintre ei :D
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus