pai nu le-am plantat deloc, primele seminte le-am pus in pamant si au iesit relativ usor planta am mutat-o in gradina, in toamna in urma activitatilor de "pase cu mingea"
capsulele nimerite s-au imprastiat, apoi am zmuls palnta si am dus-o la compost, dar ca in drumul ei a poposit 2-3 zile pe un scaun, in soare, unde unele capsule au puscat si la miscare semintele s-au scuturat
asa ca acum am muulte plantute, nu am crezut ca o sa iasam, ma gandeam ca o sa inghete peste iarna, dar iarna a fost blanda, am pastrat acum cred ca vre-o 10 fire, restul le-am zmuls si aruncat, caci altfel puteam sa ies cu ele la piata
daca ai nevoie de seminte, iti trimit, foarte serios vorbesc! nu vreau nimic, nici in schimb, si eu le-am primit si daca pot sa dau si eu la cineva o fac cu cea mai mare placere
ah! mi-am amintit marti am pus pt. o prietena de aici la posta un pachetel cu lastarei de capsuni, care i-am pus in servetel ud si apoi in punga, langa i-am pus si niste seminte de floarea soarelui si regina noptii si brugmansia, apa din punga s-a scurs si a spus ca miercuri cand i-a ajuns pachetul semintele de brugmanasia erau deva crepate si crede ca incepeau sa germineze.... le-a pus direct in pamant