baltuta mea

Roxana Peled

Active Member
Adevarul este ca daca vrei sa umpli hectarele tale cu densitatea de plante de la Bebe Iris trebuie sa fi multimilionar si pensionar :rofl:
 

bebe Iris

Active Member
Nici nu ar arata bine asa de incarcata:D
E perfecta asa cum este :visator:
Singurul lucru pentru care ma poate invidia cineva care are un teren mare undeva departe de locuinta, este ca eu intr-o secunda ajung in gradina, in mijlocul plantutelor mele. Bine, nu se poate numi "in mijlocul naturii" :D , natura este acolo la Lacrimioara. Dar chiar si asa am zile destule in care nu am timp sa ies deloc in gradina, sau ies doar pentru cateva minute.
De aceea nu mi-am cumparat niciun teren langa oras: consider ca daca nu locuiesc acolo unde e gradina, e degeaba. Dar asta este doar cazul meu...sau poate ca "strugurii-s acri" :fluierat:
 

Roxana Peled

Active Member
Sunt absolut de acord cu tine. Eu am avut casa veche si curtea cumparate cu 2-3 ani inainte de a ma apuca de constructie si de a ma muta in final aici. Am amenajat intr-o oarecare masura gradina si am pus si flori si chiar si legume dar iti spun sincer ca a fost mai mult chinuiala decat placere desi nu ne separau decat vreo 5 Km. Eram tot timpul stresata sa ma duc sa ud, florile le vedeam mai totdeauna dupa ce se ofileau iar daca aparea vreun daunator pana ajungeam eu sa stropesc cu ceva deja se imprastia in toata gradina.
Nu e deloc avantajos, nu apuci sa te bucuri de nimic in schimb te stresezi de toate cele.
 

lacrimioara

Member
Sa va spun ultima pozna facuta de mine : ieri , ca in fiecare zi cand ajung acasa ma duc in spate la baltuta sa sparg gheata ca sa aibe pestisorii putin oxigen . Ca sa fac doua lucruri deodata am sunat-o pe mama la telefon si in timp ce vorbeam cu ea spargeam gheata cu piciorul si ghiciti ce s-a intamplat ? Am alunecat in apa :secret: noroc ca nu a fost sotul acasa ca radea si acum de mine
 

Roxana Peled

Active Member
Pai cu piciorul spargi tu gheata? :rofl: Telefonul il mai ai? Cand ai intrebat ce credem ca s-a intamplat eu credeam ca ai scapat telefonul in "baltutza" :)
Pare sa fie si destul de departe de casa, saraca de tine, nu ai inghetat pana ai ajuns inapoi sa te schimbi?
 

bebe Iris

Active Member
:rofl: La fel a patit si fiica mea in ziua de Craciun. Baltuta mea e mica, dar pentru Iris e destul de maricica. Pana la brau a fost in apa. Si urechile de la caciulita erau pe jumatate scufundate in apa. La iesire m-a intrebat:
-Stii de ce am "innotat" asa de repede afara?
-De ce?
-Sa nu ma vada broastele sa rada de mine...
:rofl:
Deci, nu frigul era problema
 

claude

Well-Known Member
Moderator
:rofl: :rofl: :rofl: Asta imi aminteste de copilarie...in fata casei mele este un lac si nu trecea nici o iarna fara sa fac cate o baita inghetata :)
 

lacrimioara

Member
Cred ca daca picam cu totul in apa aveam grija ca telefonul sa nu intre in apa , spun din experienta deoarece odata am picat din pod si in loc sa ma tin de ceva eu tineam ceapa ca sa nu cumva sa pateasca ceva :mrgreen: . pe la mijlocul drumului m-a luat o durere la picior... dar m-am bagat repede in vana cu apa calda; oricum nu voi mai sparge gheata cu picioarele :evil:


Multumesc fetelor, acum ma simt mai bine, deci nu sunt singura chiar daca la tine Bebe a fost fetita sau Claudiei i s-a intamplat in copilarie, asta demonstraza ca sunt o fetita, nu ? :oops:
 

claude

Well-Known Member
Moderator
:rofl: Asa e, si eu aveam tendinta sa tin bine ce aveam in mana, chiar daca ma dezechilibram, mai nou m-am obisnuit ca in situatii de-asta sa arunc rapid tot ca de la o varsta iti rupi mult mai usor tot felul de chestii cand cazi :mrgreen:
 

bebe Iris

Active Member
:rofl: da da da...si fiu' meu s-a sacrificat pentru a-si pastra acadeaua intreaga, chiar daca in urma caderii nu i-a ramas niciun cm de fata nejulita :p
 

lacrimioara

Member
Am revenit cu cateva poze :
cineva mi-a furat locul, din fericire nu stie sa urce singur , a incercat de cateva ori dar fara succes :evil:


primele flori de anul acesta

http://lacrimioarao8.sunphoto.ro/baltut ... 3/89174596 gardul din salcie se pare ca s-a prins, sunt tare curioasa ce va iesi

http://lacrimioarao8.sunphoto.ro/baltut ... 3/89174425 gardul minune a pornit cam tarziu dar acum creste ca nebunul

http://lacrimioarao8.sunphoto.ro/baltut ... 3/89174416 locul meu preferat este hamacul dar trebuie sa ajung prima ca altfel il ocupa Tomi :D

http://lacrimioarao8.sunphoto.ro/baltut ... 3/89174409 o plantuta careia nu ii stiu denumirea

Am plantat si doi trandafiri acoperitori ca sa am ce admira din hamac. Anul acesta am reusit sa facem multe prin gradina si prin curte , incet incep sa prinda forma.
 

lacrimioara

Member
Ma bucur ca va place, mai avem de muncit dar arata deja destul de bine . Pestisorii sunt foarte smecheri au fost deja trei pescari cu reputatie care nu au reusit sa-i scoata decat pe cei mici , noroc ca nu am facut-o in special pentru pesti desi cateodata ne este pofta :twisted:
Ce plantute as putea sa pun langa apa ?
 

geodezia

Well-Known Member
linga balta irisi poti pune toate culorile de fapt se zice ca irisul este floarea baltii pe urma papura .stuf bambus ,iarba de pamapas din aia albastra roz poti pune un trandafir remontat si urcator sa iti faci o bolta sa iti fie drag sa ai acolo mereu o rosa pe urma poti pune luleaua turcului si sa o conduci copacel nu urcatoare
dar irisi galbeni vor arata de sarbatoare pe linga balta
mai este si tipirig ala iar nu trebuie sa iti lipseasca de la o balta cumsecade .. :visator:
frumos amenajata baltuta ta .. cred ca vreti sa faceti un loc de duminica acolo cu o masuta cu un gratar e f frumos .. un loc de rezerva pentru suflet cum zic eu un loc de evadare ...
 
Sus