Altoire hibiscus

gty

Member
:idea: :idea:
deci zici ca dupa 2 saptamani ?
pina atunci se unda ca si inainte nu ?
si nu trebuie tinuti direct in soare ?
bafta tuturor si om vedea rezultatele
 
D

dyayzh

Guest
Azi am altoit si eu un hibi (cadou de la Albela). Metoda simpla: rugat sot cu mana sigura faca taietura, puc butasul cioplit , lipit cu banda si legat strans :wink: Acuma astept rezultate in 2 saptamani - asa spune Fabian ca e perioada de neliniste :rofl: Ori moare, ori da un semn de frunzulita :wink:
 

sicora fabian

Active Member
Ai mei au 10 zile dela altoire si la unul parca se vede sub folie ca ar vrea sa creasca. Sa nu fie FataMorgana! :rofl: Sau o sora de-a ei :)
 

ani

Member
Am cumparat si eu niste butasi pentru altoire din Tahiti si pentru ca nu am ajuns acasa doua saptamani am reusit sa raman cu unul aproape valid. Am incercat, sa vedem ce va iesi:
 

gty

Member
bravo
bine ai venit printre noi
asteptam sa vedem ce iese - ce specii ai pus ?
si cam cit era butasul pe acolo ?? :)
 

sicora fabian

Active Member
La mine, unul altoit in copulatie a pornit si unul a inceput sa se deshidrateze (semn rau). Cei in tasmaniana merg toti, deocamdata. La cei in despicatura inca nu ma pronunt de nici o culoare.
 

michaela

Active Member
Eu am ratat :)
N-am avut "siguranta" pe mana :rofl:
butasii s-au deshidratat...asta e!
mai incerc poate capat mai multa siguranta in mainile astea "mototoale" :x

Una peste alta de-abia va astept pe voi.... cu vesti suuper!!!! :D :D
 

Floria

Active Member
Asa m-ati ispitit cu altoitul incat am incercat sa altoiesc trei hibiscusi syriacus cu floare simpla cu butas de hibiscus syriacus cu floare dubla. Asa de mult mi-a placut incat nu m-am oprit decat la 30 de altoiri. Acum astept cu sufletul la gura sa vad ce se intampla, ei se afla in gradina.
 

Fleur

Active Member
Portaltoiul trebuie sa fie soi rezistent ca el este cu radacina si aici sunt unii hibi sensibili. Deci pe hibi rosu poti altoi un altul mai sensibil.
 
Sus