Achimenes -partea I

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

sarselia

Active Member
Moderator
Sa va traiasca tot frumosii!
Iata cativa infloriti si la mine:

<table><tr><td><img src="https://lh4.googleusercontent.com/-KruD2uLChNs/TiMiFOcowqI/AAAAAAAAN_k/zavClUxT2Wc/s288/Picture%252520076.jpg" height="192" width="288"></td></tr><tr><td></td></tr></table>


<table><tr><td><img src="https://lh3.googleusercontent.com/--WCfMEpkXwI/TiMiazsIYAI/AAAAAAAAN_0/C-y4390SlA0/s288/Picture%252520080.jpg" height="192" width="288"></td></tr><tr><td></td></tr></table>



<table><tr><td><img src="https://lh3.googleusercontent.com/-3kg2EFkDrzc/TiMiewFEF3I/AAAAAAAAN_4/J_fOA7dPT4w/s288/Picture%252520082.jpg" height="192" width="288"></td></tr><tr><td></td></tr></table>


Din pacate acestora le-am pierdut etichetele si nu le stiu denumirile...
 

erika76

Member
Sarselia!
Nu sunt experta, dar cred ca sunt: Peach Blossoms, Charm, si cred ca Charity
Poza nu este prea clara la cel alb, dar daca seamana cu asta atunci asa se numeste
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Felicitari tuturor pentru minunatle floricele! Imi place sa intru din cand in cand pe aici doar pentru a ma relaxa privind asemenea frumuseti. :visator:

Ai mei (din vina mea) au intrat mai tarziu in vegetatie, asa ca mai am putintel de asteptat.

Arselia, primul este Weinrot Elfe. Pe cel de al doilea nu il cunosc.
 

sarselia

Active Member
Moderator
Multumesc frumos Carmen.
Si ai mei au intrat greu in vegetatie si de abia acum incep spectacoulul plus ca mai am cativa pe care ii asteot sa infloreasca insa sunt tare lenesi.
 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Da Mymo, tot el e. :D
Din colectia ta sunt 2 pe care nu ii cunosc, ceilalti fiind Annie Bell, Weinrot Elfe, ??, Stan's Delight, Yellow Beauty, Ambroise Verschaffelt, ??, Orange Delight.
 

mymo

Active Member
Carmen,cel mov pal nu mai stiu cum se numeste,anul trecut nu mi-a inforit si e doar un amarat de rizom.Are floarea mai mare decat Anie,iar penultimul este Peach Blossom.
Multumesc Meli.
 

popescu gp

Well-Known Member
achi

Sarselia nu sunt sigur dar cred ca achi tau necunoscut este Ice tea dupa floare.ma bucur cand vad asa minunatii de flori la achii vostri,fiind pentru mine planta favorita si de aceea va doresc mult succes.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus