Cryptocereus anthonyanum

Claudiavis

Active Member
Mda, la asta nu ma gindisem. Cred ca le schimb pamintul la toti epyphillum-ii mei, ca nu le merge bine deloc... OF!
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Sorina nu fii descurajata. Era ceva uimitor sa faca flori asa repede. Normal e sa creasca mult, vreo 2 ani si dupa aia sa faca si flori. Altfel nu are putere sa le tina.
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Cu durere va anunt ca bobocul a cazut. Dupa ce se facuse grasut. Inca nu mi-e clar de ce. :cry: :cry:
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Asa asteptam minunatia aia de floare. Eram in stare sa nu dorm noaptea ca sa vad cum evolueaza. Si uite ce mi-a facut. :cry: Sper, sigur, sa faca alti boboci. Daca nu, exilez planta la serviciu.
 
D

dyayzh

Guest
Plantuta mea a inceput sa creasca in ritm rapid :D Incep sa sper la un bobocel :oops:
 

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
:eek: :clap: Ce plantă interesantă am descoperit cu ajutorul vostru! Să vă trăiască şi să înflorească! Oricum aspectul ei e unul deosebit. Florile ar fi pur şi simplu un bonus. Citeam mai înainte că înflorirea nu e bogată şi se petrece rar, în general la exemplarele mai în vârstă, ale căror rădăcini au împânzit bine pământul. Deci, e o performanţă faptul că ale voastre au făcut deja un bobocel (chiar dacă nu l-au putut păstra)!!
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Da, ocupa un raft intreg. :whew:
Ma bucur ca i-a mers bine la tine. Cred ca daca ii pui un ghiveci ceva mai mare si pamant usor, o sa-ti mai faca o surpriza.
 

sorina

Active Member
Magda , merci ca ai mutat intrebarea unde trabuia , am cautat inainte si m-am ratacit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cornelia , ce vrei sa zici , ca la anul trag sperante la vreo floricica ???
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Pamant usor adica .. NU de cactusi. Pamant obisnuit + perlit, dar nu mai mult de 20%. Mai puteti sa folositi pamant pentru orhidee.

Sorina nu cred. In anul 3 de vegetatie probabil.
 

marean

Active Member
Ma bag si eu ca musca-n ...cactus :mrgreen: .
Nenea crescatori de bazdagania asta de prin Marea Britanie folosesc,atat la Crypto,cat si la epiphylum ori scoarta,ori ii leaga pe o bucata de lemn ori in feriga.
 

IZA

Active Member
:D Am si eu. Doua frunzulite mici am primit , adica cumparat de la o tanti :D . S-au prins fara probleme . Am de asteptat nu gluma pana sa se faca mare. E superba floarea si interesante frunzele. :wink:
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Fix la aceeasi data ca si anul trecut a aparut alta bucata ... boboc. Parca e un pic mai mic decat cel de anul trecut la vremea asta ... dar are timp sa se ingrase. Si sper sa aiba o soarta mai buna. :oops:
 
Sus