Colectie dr. Cactus

marean

Active Member
Jos palaria,Cristi,pt atitudinea ta dezinteresata !
Am sugerat acel topic pt ca acolo se fac publice oferte strict comerciale , e pacat ca lumea sa nu isi procure plante de calitate de la un om care chiar le creste din pasiune .
Cand crezi ca esti pregatit poti sa ne spui si de latura profesionala ! :wink:
 

ramona

Member
sunt superbe. si mie imi plac cactusii dar ai tai sunt cu adevarat deosebiti. sa-ti traiasca si la cat mai multe floricele!
 

alfa

Active Member
Vai ce frumosi sunt lithopsii! M-am indragostit de tot, ce aceia roz! Daca ai si de vanzare... Sunt si eu foarte interesata! :oops:
 

Valitza

Member
Pfoaiii...cat de frumosi sunt :indragostit: Chiar....ceva de vanzare? Eu una sunt foarte interesata sa cumpar exemplare mai mari :)
 

cory_helen

Active Member
lithopsii aia roz m-au dat pe spate... :D :D :D e o colectie extraodinara si intra-devar daca vreodata vor fi de vanzare, neaparat sa anunti la sectiunea comercial...

e pacat sa tii doar pentru tine... :)
8) 8) 8)
 

dr Cactus

Member
Va multumesc!
Sunt innebunit dupa lithopsi de cativa ani. Acum 2 ani jumate am reusit, cu un prieten, sa semanam tot ce am gasit la ora respectiva in materie de lithopsi. La ora actuala avem cam 480-500 de referinte in domeniu, fiind una din cele mai complete colectii din Europa si din lume, fara nici o exagerare. Mai exista taxoni si cultivari pe care nu ii avem, dar vom incerca sa ii procuram si pe aceia.
In privinta cactusilor, avem cam 3500-4000 de specii, varietati, forme si locatii diferite, majoritatea plante foarte tinere, de 1-4 ani, asa ca si aici vorbim de una din cele mai complete colectii din Europa. Multe plante inca sunt prea tinere pentru a-si arata frumusetea la adevarata valoare, dar avem rabdare :)
De la ce a pornit totul? de la o mare dragoste fata de aceste plante. Ne-am saturat de mentalitatea romaneasca cum ca nu se poate, e greu, e bine si asa, nu au reusit altii, cum sa reusim noi....etc. Ii incurajez pe toti forumistii care vor sa faca ceva deosebit sa puna osul la treaba, sa se dea peste cap in toate felurile necesare si sa o faca. La o adica e mai bine sa iti para rau de ce ai facut, decat de ceea ce nu ai facut. Parerea mea :rofl:
 
Sus