Trandafiri cu flori simple

laural

Well-Known Member
Chair ca e frumos Patrick poivre d"arvor :clap: :clap: :clap:
Imi place si trandafirul si actorul. E si pe lista mea de dorinte :) desi in unele poze de pe net am vazut ca se face destul de inalt si are floare doar in varf, ceea ce nu prea e pe placul meu.

Inspirata idea asta de a numi trandafirii dupa personalitati. Oare unde putem comanda pentru toamna trandafiri Meilland ? Mi-a ramas in cap producatorul din Ungaria http://www.rozsa-szoreg.hu/mmeilland.html, dar am inteles ca nu sunt curieri care sa preia colete din Ungaria si el nu trimite :pauza:
 

cristinaf

Well-Known Member
Mie imi place sa-i spun Fourth of July pentru ca i-au dat denumirea asta in ideea ca florile lui arata ca un foc de artificii de 4iulie. Asa citisem mai demult pe undeva. Si chiar arata ca un foc de artificii. :)Si Bukavu nu se lasa mai prejos, ca un magnet imi atrage privirea. :D

 

laural

Well-Known Member
Bukavu seaman cu Mozart ? Vad totusi ca are floarea mai mare si cred ca si nuanta e diferita....
Am si eu unul pe care nu l-am identificat, dar cred ca e totusi Mozart

 

claude

Well-Known Member
Moderator
yellow rose a spus:
Sunt un pic obsedata de trandafirii parfumati :)
:rofl: Atunci ai nimerit bine, mie mi s-a dus vestea si povestea cu obsesia pentru trandafirii parfumati! Dintre cei prezentati mai sus, Zeelandia si Betty Prior nu au parfum, ceilalti 3 sunt parfumati.
 

gradinar1

Well-Known Member
Moderator
Acuma dupa ce v-am citit postarile am realizat ca il am si eu pe Patrick Poivre...este super, mega, ultrainfloritor! Zeeandia ta m-a bagat in boala, Claudia, trebuie sa mi-l iau si eu...si Crazy for you e foarte frumos, si asta sta la coada la achizitionat :D
 

claude

Well-Known Member
Moderator
gradinar1 a spus:
Zeeandia ta m-a bagat in boala, Claudia, trebuie sa mi-l iau si eu...
Daca nu te grabesti rau il poti avea de la mine la anu' ;-) Da' stiu eu cum e cu treaba aia " da-mi doamne acuma!" :rofl:
 

claude

Well-Known Member
Moderator
Foarte fain, al tau vad ca e deja maricel! Am tot sperat sa vad si eu o floare desi e plantat doar in toamna dar avea lastarii lungi, m-am gandit ca poate prind vreun mugure de floare dar mi-a tras teapa :rofl:
 

bradut

Well-Known Member
Da, s-a facut mare. Si nici macar nu-i de mult timp in gradina (daca nu ma insel, e in anul 2).
 

ghia_don

Active Member
Foarte frumoasa gradina ai bradut !!:) De fiecare data o vizitez cu placere !
Trandafirii sint superbi, iar tu ai stiut cum sa-i pui in valoare !! Felicitari !!:clap:
 

bradut

Well-Known Member
Multumesc, bebita! Ei, nu-i chiar perfecta. Am si eu "buruienile" mele, la care mai lucrez.
 

florentina74

New Member
Cativa din gradina mea: Coco, Sonnenroschen, Dolomiti, Sally Holmes, Jacqueline du Pre, Escapade.Sunt deosebit de frumosi! Am vazut trandafiri cu floare simpla saptamana trecuta in curtea unei pensiuni ("Poezii alese") si mi-au placut foarte mult, m-am hotarat sa-mi pun si eu in gradina.
 
Sus