Phalaenopsis part 3

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Orhi

Member
Multumesc frumos pentru sfaturi! Eu nu le-am pus ghivece masca tocmai ca sa le pot observa radacinile si am intrebat de udat tocmai pentur ca observ ca se albesc mai repede decat credeam eu si nu as vrea sa le privez de apa. Ghivecele lor sunt asezate intr-un bol mic, pe un strat de pietricele pentru drenaj. Acum voi incerca sa le ud mai des si, sper ca nu voi exagera. :mrgreen:
 
Nu-i bai daca le pui in ghivece masca. Le scoti si te uiti la ele. Faptul ca ai observat ca au nevoie de apa mai des decat credeai, ma face sa cred ca nu vei da gres in udarea lor.
 

Orhi

Member
Sper si eu, mai ales ca am prima tija florala de peste 1 an de cand am inceput sa cumpar orhidee. :)
Multumesc pentru ajutor!
 

elipopa

Active Member
am primit si eu prima orhidee, pe eticheta scrie multiflora, e foarte frumoasa si sper sa ma descurc cu ingrijirea ei, daca reusesc cu aceasta sigur o sa incep sa-mi fac colectie(pana acum le admiram la voi, imi era oarecum teama sa ma apuc si de orhidee)

 

aleynad

Active Member
Moderator
Elipopa, e foarte frumoasa!!! stai linistita ca nu e greu deloc cu phale :D
eu am ocolit ani de zile orhideele crezand ca sunt pretentioase si acum deja va prezit a patra noua venita in familie :D
 

elenafles

Active Member
Elipopa,Aleynad,sunt foarte frumoase.Sunt convinsa ca o sa va indragostiti de ele si o sa va doriti cat mai multe.Dupa mine sunt cele mai nepretentioase plante care ne bucura cu flori o perioada lunga din an. :D
 

camic

Member
Am si eu doua minunatii inflorite, cea movulie e recuperata de la birou (postasem eu ceva timp in urma), iar cea alba e luata in octombrie din Carrefour Suceava cu 4,9 ron.

 

zaara

New Member
ce finute si cochete sunt orhideele voastre.am si eu o phalaenopsis alba simpla cu flori mari care e inflorita de 6 luni;sper sa tina cat mai mult.ma declar o fana infocata de orhidee si amaryllis dar din lipsa de spatiu nu pot tine asa multe. sanatate si noroc la plante.
 

Orhi

Member
Dorina, e superba orhideea ta! N-am mai vazut niciuna reinflorita cu asa multe flori. Felicitari! :D
 

gradinar1

Well-Known Member
Moderator
Multumesc! Nu sunt asezate la soare, le-am facut poze la asfintit iar latura pe care stau este pozitionata pe nord-vest :D
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus