1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosirii acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Paianjenul rosu (Tetranychus urticae)

Discuție în 'Daunatorii plantelor. Metode de combatere' creată de cornelia, 14 Sep 2007.

 1. doinabacau

  doinabacau Member

  Localizare:
  bacau
  Pentru paianjenul rosu,care aparuse in iarna,la leandri,eu am folosit ulei de neem si a fost eficient. Trebuie sa spun ca am facut un pic de solutie si am sters frunzele si tulpina cu dischete de vata...deocamdata sunt bine!

  https://doinabacau.sunphoto.ro/In_glastra/111094050
   
  adrianam apreciază asta.
 2. anaa1

  anaa1 New Member

  Buna ziua,

  Detin o planta, Trompeta Ingerilor am inteles ca se numeste. De cateva zile am observat ca apar panze de paianjen pe frunze, s-au si ingalbenit si din cercertarile mele am inteles ca paianjenul rosu ar fi principalul daunator. La recomandarea cuiva, am cumparat Milbeknock 7.5 ml. Va rog sa-mi spuneti daca aceasta solutie ataca florile, si cum se utilizeaza (cum se dilueaza, frecventa stropire).

  Va multumesc.
   
 3. victor

  victor Active Member

  Bună seara!
  Este ok acel produs. Se fac 2 tratamente foliare la interval de 7 zile. Se folosește o diluție de 0,8ml la 1l de apă.
   
 4. gomez99

  gomez99 Active Member

  Localizare:
  Bucuresti
  eu folosesc combinatii duale, ca sa evit aparitia formelor rezistente. As folosi o combinatie cu floramite sau nissorun.
   
 5. anaa1

  anaa1 New Member

  Buna ziua,

  Va multumesc pentru sfaturi. Este necesar pe timpul iernii sa-i administrez vreun tip de ingrasamant ?(am inteles ca exista si unele de tip lichid).
   

Distribuie pagina asta