Intai as dori sa-mi cer scuze daca nu am scris unde trebuia. Rog administratorii sa mute topicul unde considera ca e bine, cu multumiri.
Dupa multe indoieli si cu mult mai multe nelamuriri, am hotarat ca e vremea sa incep experimentul meu: vitrina mea cu plante. Probabil ca termenul e improriu, dar nici terarium nu-i pot zice ca nu-i inchis, paludarium nici atat, ca nu are balta (scuzele mele pentru cei ce iubesc acvariile!). Am optat pentru varianta asta din cauza lemnului folosit, care are toate sansele sa-mi strice socotelile.
Intai am facut cutia de sticla, avand mare grija sa nu fie prea mica
Apoi am fixat locul lemnelor; am folosit crengi de par, fierte-oparite, curatate de coaja. Pe peretele din spate am pus spuma poliuretanica, in care am fixat ghivece de diferite dimensiuni (chiar si pahare de unica folosinta) si nuci de cocos. Dupa intarirea spumei, am mai facut ceva retusari, avand in vedere ca s-a modificat pozitia unora dintre ghivece. Apoi am trecut la pasul urmator, acoperind spuma cu silicon universal negru peste care am presarat pietre ici si colo si fibra de cocos macinata.
Dupa multe indoieli si cu mult mai multe nelamuriri, am hotarat ca e vremea sa incep experimentul meu: vitrina mea cu plante. Probabil ca termenul e improriu, dar nici terarium nu-i pot zice ca nu-i inchis, paludarium nici atat, ca nu are balta (scuzele mele pentru cei ce iubesc acvariile!). Am optat pentru varianta asta din cauza lemnului folosit, care are toate sansele sa-mi strice socotelile.
Intai am facut cutia de sticla, avand mare grija sa nu fie prea mica