1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosirii acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Detergenti ecologici!

Discuție în 'Bazar' creată de viorel, 3 Dec 2015.

 1. viorel

  viorel New Member

  Detergentii Tergo din Italia sunt produse importate și distribuite de o firmă cu capital 100% românesc.
  În urma analizei făcută în piața din România am decis sa lansăm linia de produse Tergo pentru a suplini lipsurile de pe acest segment.
  Detergenti Tergo Italia sunt de o calitate superioară, lucru din ce în ce mai rar întâlnit pe piața românească dar, în același timp, au un preț foarte bun.
  Gama completă de detergenti Tergo Italia, rezultatul unei munci de cercetare continue, este capabilă să satisfacă chiar și cei mai exigenți clienți, lucru demonstrat deja în piață.
  Toate produsele din gama Tergo: detergent lichid, balsam de rufe, pentru veselă, suprafețe din baie și bucătărie cât și țesături, oferă o prospețime intensă și un parfum curat și de durată, la un preț accesibil.
  În plus, detergentii Tergo Italia nu conțin Alergeni ( indicate și persoanelor ce suferă de alergii) și nici Fosfați (prietenoase cu mediul înconjurător), ceea ce le face să fie ideale pentru orice casă.
   
 2. geodezia

  geodezia Well-Known Member

  Localizare:
  dincoace de Carpati
  pai nu e specificat de cit sunt dozele 1 kg sau de cit
   
 3. viorel

  viorel New Member

  Dozele sunt de 1L (concentrat) si 3L. Mai multe detalii pe curatenieincasa.ro
   

Distribuie pagina asta