Cultivarea Imortelelor

Luciana35

Member
Imortelele se mai numesc si flori de pai. Eu am semanat de vreo doi ani incoace. Le-am semanat direct pe strat si am observat vara trecuta ca nu suporta uscaciunea( daca nu le udam intr-o seara a doua zi erau ofilite). Infloresc frumos si bogat si isi inchid florile in zilele cu ploaie.In toamna le-am taiat si le-am adus in casa. Ce imi place cel mai mult la ele e faptul ca floarea se pastreaza intacta .
 

iudit

Well-Known Member
Moderator
Da,da.E important sa fie culese in plin soare,atunci cand sunt inflorite complet si sa le puneti la uscat la umbra ,cu capul in jos.
 

Floria

Active Member
Multumesc Iudith ,
Mie imi plac forte mult imortrelele. Procesul de uscare al florilor cred ca nu este greu, vara/toamna este foarte cald si asta ajuta mult.
Important este si modul cum le ingrijesc pana ajung la cultivare. Este de retinut ca vor foarte multa apa.
 

pavlikovk

New Member
Bună dimineața, astăzi aș dori să vă recomand cu încredere https://betanro.com/ pentru o experiență de joc de neuitat. Acesta este un loc unde fiecare jucător din România va găsi tot ce are nevoie pentru o vacanță de calitate și posibilitatea de a câștiga premii mari. Simplitatea și confortul interfeței, varietatea jocurilor și generozitatea bonusurilor sunt lucruri pe care le puteți obține cu ușurință pe acest site. Eu am câștigat deja de mai multe ori la Betanro și am fost întotdeauna mulțumit. Vi-l recomand tuturor!
 
Sus