Concurs de Crăciun

veretregn

Active Member
Atenție! Pentru că este primul concurs pe care îl organizez acest regulament este temporar. Poate suferi modificări până cel târziu 19 decembrie ora 24:00 (20 decembrie, ora 0:00). Doar în acest răstimp, potențialii participanți sau moderatorii sunt rugați să intervină cu propuneri, corecții și soluții la eventualele probleme etc.

Tema concursului: Decorațiuni de Crăciun

Concursul constă în alegerea alegerea publică (printr-un pol) a celui mai frumos aranjament de Crăciun realizat de membrii . Prin aranjament de Crăciun se va înțelege orice formă de decorare care implică alăturarea a mai multor obiecte și plante în scopuri estetice cu tematica Crăciunului. Se vor considera decorațiuni de crăciun: bradul de Crăciun, reprezentări ale bradului de Crăciun, cununile, decorarea ferestrelor sau a mesei de Crăciun, machete și altare, amenajarea unei camere, a unei secțiuni ale unei camere, ansamblu armonios de decorațiuni, sau a unei grădini exterioare, exclusiv în acest sens etc. cu condiția să fie realizate sau asamblate de participanți.

Doar odată cu 20 decembrie 2012, participanții vor posta o scurtă descriere împreună cu trei fotografii cu dimensiunea minimă de 640x480 pixeli ale ansamblului / decorațiunii realizate și propuse pentru concurs:
- o fotografie de ansamblu, în care să fie evidentă amplasarea decorațiunii sau a ansamblului în încăpere sau afară;
- o fotografie "de aproape" care să cuprindă 50% - 100% din decorațiune
- o fotografie a unui detaliu al decorațiunii sau aranjamentului.

Fotografiile trebuie să fie "coerente", adică să reprezinte toate același ansamblu sau decorațiune.

Este recomandată încărcarea imaginilor pe site-ul postimage.org, însă acest lucru nu este obligatoriu.

Condiții:
- participanții trebuie să fie membri activi ai acestui forum
- pentru ca acest concurs să fie valid, am stabilit un număr nimim de 15 participanți
- participanți trebuie să accepte ca fotografiile lor să fie refolosite pe site-ul egrădini.ro, în revistă, sau pe pagina oficială de Facebook.
- numărul minim de votanți pentru stabilirea câștigătorului va fi de 2 x numărul de participanți la concurs. În cazul în care nu vor fi suficienți votanți organizatorul va organiza o comisie de jurizare.
- organizatorul își rezervă dreptul să voteze, însă nu îi va fi permis să participe la concurs.
- un participant poate să se înscrie doar o singură dată.



Durata concursului: din 20 decembrie 2012 acestui mesaj până în 30 decembrie 2012, ora 24:00 (31 ianuarie ora 0:00).
Jurizare: Votarea va avea loc prin realizarea unui poll, după data de 5 ianuarie până înspre sfârșitul lunii ianuarie.

Premiul: plante, semințe, bulbi de primăvară în valoare maximă de 50 de euro. Nu vor fi oferiți bani. Va fi un singur premiu pentru un singur participant.

Din dorința de a oferi un spectru cât mai larg și care să se potrivească cât mai bine cu inclinațiile câștigătorului, organizatorul a propune mai multe variante de recompensare. Câștigătorul va putea alege doar una dintre variantele de recompensare propuse de organizator (adică de mine).

Varianta 1.
Bulbi, cormi etc. cu înflorire estivală în valoare de 50 de euro de pe site-ul http://www.koopbloembollen.nl/

Varianta 2. Doar semințe în valoare maximă de 40 de lire sterline de pe site-ul Thomson and Morgan http://www.tandmworldwide.com/

Varinata 3. Doar semințe în valoare maximă de 40 de lire sterline de pe paghina ebay http://stores.ebay.co.uk/Premier-Seeds-Direct

Varianta 4. Plante în valoare maximă de 50 de euro de pe site-ul http://www.fuchsia.be/

Varianta 5. 3-4-5-6 (în funcție de preț) plante exclusive de calitate de Helleborus la alegerea mea de la pepiniera Het Wilgenbroek. Într-o vizită la pepinieră am făcut următoarele fotografii: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 3586146eb5

Organizatorul va intermedia comanda de semințe și flori. Organizatorul nu-și va asuma responsabilitatea pentru stockul site-urilor propuse, iar câștigătorul va trebui să înțeleagă limitele organizatorului. Organizatorul nu va trimite nici plante vii, nici cormi în perioadele cu îngheț.

Participanții la concurs vor accepta accepta acest regulament.
 

danero2004

Well-Known Member
Moderator
Pai din moment ce oferi cu generozitate acest concurs , nu cred ca ar fi ceva de adaugat de catre noi , asa ca succes si multe felicitari pentru initiativa :hug: :marfa:
 

elipopa

Active Member
Eu nu am obiectii, regulamentul mi se pare ok, cred ca o sa ma inscriu si eu la concurs, numai sa terminam cu scoala, sa pot si eu sa ma organizez!!
Felicitari pentru initiativa si pentru generozitate!!
 

victoria

Active Member
Minunat concurs si minunate premii.
Elipopa abia astept sa vad ce aranjamente mai faci.Stiu ca ai mult talent si multa imaginatie,asa ca ...... :D :petrecere:
 
D

dyayzh

Guest
Felicitari pentru initiativa :hug:

P.S. Nu ar trebui facut important acest topic? :oops:
 

laural

Well-Known Member
Ce concurs ! :clap: :clap: :clap: si ce premii ! :clap: :clap: :clap:
Un participant se poate inscrie cu o singura "opera de arta "sau se poate cu mai multe ? :visator:
Multumim Horea :D
 

veretregn

Active Member
laural a spus:
Ce concurs ! :clap: :clap: :clap: si ce premii ! :clap: :clap: :clap:
Un participant se poate inscrie cu o singura "opera de arta "sau se poate cu mai multe ? :visator:
Multumim Horea :D
Un participant poate să participe o singură dată. Dacă a realizat o cunună pentru ușa, iar bradul de Crăciun este în sufragerie, va participa cu lucrarea care o consideră cea mai frumoasă, bună etc. Însă dacă reușit să realizeze un ansamblu, de exemplu bradul de Crăciun alături de masă de Crăciun și un altar (...), în poza de ansamblu trebuie cuprinse toate.
 

veretregn

Active Member
Exemplu (nu se va vota)


text: Aproape în fiecare an am împodobit bradul de Crăciun. Când eram copil alături de verișorii mei, în Facultate cu prieteni, iar aici singur. Pentru mine bradul de Crăiun trebuie să arate precum un brad de Crăciun: încărcat până la kitsch... și mai încolo. Acum 7 ani am ales ca și bază de culoare auriu-argintiu și cu timpul am lărgit gama între alb și maroniu pentru a aduce contrast. În fiecare am cumpăr câteva decorațiuni pe care le adaug. Îmi place să combin decorațiuni cu diferite texturi, forme și dimensiuni.

Fotografia de ansamblu:


Fotografie aprox. 50%


Detaliu
 

elipopa

Active Member
Sparg eu gheata. Astazi am cumparat din piata o coronita din ramuri de brad si vasc, conurile de pin le-am adunat tot astazi, cu Damian, in drum spre casa, banda de organza din care am facut fontita si restul ornamentelor le-am cumparat de la o florarie!!
Am ales aceste culori deoarece imi place teribil combinatia dintre ele, arata totul natural, zic eu, si proaspat!
Coronita o sa o folosesc pe post de aranjament pe masa de Craciun, alaturi de lumanarele, deocamdata orneaza masuta din sufragerie!!
Cam asta am reusit eu sa fac:

 

Caramell

Well-Known Member
Administrator
Moderator
Eli, intr-adevar un aer proaspat in sufrageria ta. Numai uitandu-ma la poze si am in minte mireasma proapata de brad! :D

Horea, este cel mai frumos bradut vazut de mine. Si este si pe gustul meu, imi place atat combinatia culorilor, modul de aranjare si bogatia ornamentelor.
 

gabriela61

Member
imi place tema concursului si-mi place initiativa.Imi pare rau ca anul acesta nu am fost activa datorita concursului de imprejurari dar promit ca o sa particip la urmatoarele initiative.Bafta participantilor si aranjamente cat mai frumoase.
 

laural

Well-Known Member
Am pregatit si eu ceva :dans: , dar astept sa fac poze maine pe lumina, poate ies mai bine, si le postez :D
 

laural

Well-Known Member
Va prezint si lucrarea mea :oops: Am cumparat ieri o craciunita( Poinsettia ) si ca sa o pun in evidenta, avand in vedere faptul ca in casa am nenumaratele ghivece, ghivecele si pahare cu alte plante si butasi, i-am amenajat o masuta speciala cu decoratiuni. Am folosit culorile traditionale de Craciun si ce mai aveam in casa. Iar pentru ca pasiunea mea pt. flori a prins aripi de cand am "descoperit" acest forum , m-am hatarat sa-mi exprim incantarea mea prin adaugarea " eGRADINI" in compozitie. Multmesc frumos
 
Sus