Colectiile membrilor

victoria222

Active Member
Acestia sunt toti trandafirii mei in afara de doi pe care nu-i am in fotografii. Primii doi si penultimii doi sunt pusi de mine toamna trecuta, restul i-am mostenit si sunt tufe mature. Nu stiu cum se numesc; in afara de primul care este "Graham Thomas" cailalti sunt neidentificati. Cel roz, penultimul, trebuia sa fie Abraham Darby, dar nu prea seamana decat la culoare. Intentionez sa-mi dublez colectia la toamna :p dar pana atunci ma bucur tare mult de acestia:


 

victoria222

Active Member
Multumesc :D Mymo, nu stiu cum se vede la tine pe monitor dar la mine se vede rosu. De fapt culoarea este foarte ciudata, este un rosu foarte aprins, care da spre portocaliu dar nu atat de tare incat sa nu ramana rosu.
 

elenafles

Active Member
Acestia sunt trandafirii mei infloriti anul acesta,de care sunt tare mandra si care imi sunt tare dragi. :D
 

gradinar1

Well-Known Member
Moderator
Arata super, draga Elena! Cei galbeni sunt superbi (si eu recunosc ca am o slabiciune pentru trandafirii galbeni :)
 

bebe Iris

Active Member
Minunati! Mie imi place cel visiniu :D , mai ales ca eu nu reusesc sa prind niciunul asa de inchis la culoare.
 

lelia

Well-Known Member
Nu-i o colectie ,sunt trandafirii mei fara nume prinsi din butasi (doar 3 buc. sunt cumparati ).Anul acesta au inflorit bogat ,dar florile s-au trecut repede din cauza caldurii ,acum au din nou boboci :si dragalasul asta harnicut ,primit de la Mymo :hug: :* il ador !

 

valentyna

Member
minunati!!!!eu ,momentan doar unul roz am.... :cry: am avut 2 din cei rosii cred ca sunt macesi pe care vreau sa-i altoiesc :)
 
Sus