constantin.c
Member
nu se vede"pista de aterizare " !!!

Am pe o latura a gradinii salcami, pe ei as putea eventual sa pun sa se catere iedera...mi-era tare mila de o pereche de sticleti in vara, cand, dupa ce si-au facut cuib si au depus oua intr-un soc din spatele magaziei, ceva le-a atacat cuibul...Dupa ce vreo doua saptamani i-am urmarit zilnic adunand material- inclusiv puf de papadie, topaiau prin curte dupa papadii!Edelweiss a spus:De obicei sticletii, pitigoii prefera zone mai salbaticite...ai putea incerca sa faci o hranitoare in care sa pui seminte din comert.
Daca ai un loc...poti improviza si sa pui niste iedera cu frunza mare. In incalceala aia de vrejuri vor gasi adapost o multime de pasarele, mai ales daca iedera este sustinuta de un pom de care nu ai nevoie...unul de padure.
Edelweiss a spus:Eu cred ca o cotofana le-a distrus cuibul. Pisica nu cred. Pasarea aia e extrem de stricatoare, mananca deseori (se pare ca numai...) oua de pasari. Nu poti feri pitigoii de ea...poate numai un cuib suspendat cumva. Dar poti suspenda o casuta de lemn...facuta de tine, fara sa mai dai bani.
Nici o problema, mymo, si eu am raspuns tot acolo... de fapt, la cafenea poti povesti de toate, nu?mymo a spus:Hai ca am inebunit de tot,am scris mesajul la "cafea"![]()
A cumparat Lili doua casute superbe,impletite si cu acoperisul din fire de matura.
O sa intreb de unde si cu cat![]()