Bujori 2

popgeo

Well-Known Member
Membru staff
Moderator
Bujorul incepe sa faca muguri subterani din toamna..... incep sa iasa din pamint prin martie.... dar depinde de an si de soiul de bujor. Unii rasar abia in aprilie, altii in februarie..
Da, sint sanse sa infloreasca in primul an... dar in general reduse. Daca a stat putin afara din pamint si ai o radacina mare... si e un soi viguros ai ceva shanse... nu multe insa.
Da.. sepoate muta..... in general toamna, octombrie-noiembrie... chiar si decembrie daca nu e inghetzat pamintul. Se poate muta si pin primavara inainte de a fi rasarit... dar atunic impactul este ceva mai mare.
Poate dura 3 ani pina sa infloreasca daca l-ai muta intr-un moment nepotrivit.
 
Doua dintre radacini sunt “scose” din gradina cuiva si replantate la mine. La acea persoana au inflorit tot timpul, sper s-o faca si la mine :).
Celelalte doua radacini le-am cumparat dintr-un magazin. In orice caz, sper sa va pot incanta “ochii” la primavara, macar cu unul dintre ei :).
Multumesc mult pentru raspuns!
 

Di.

New Member
10-12 Mai
Bujori
Buna ziua!
Sunt noua pe acest forum. Mi-am facut cont deoarece voiam sa va spun ca aveti o colectie uimitoare de bujori si voiam sa va si intreb daca mai aveti bujori de vanzare? Am observat ca nu a mai postat nimeni nimic de mult timp.
Am inceput si eu o mini "colectie" de bujori, si mai am loc pentru cativa bujori. Din pacate unii nu reusesc sa ii mai identific, daca ma puteti ajuta, as fi recunoascatoare.
Multumesc mult.
 

Di.

New Member
Multumesc mult pentru răspuns.
Acest subiect este inchis? Deoarece am observat ca nimeni nu a mai postat ceva de mult timp.
 

danero2004

Well-Known Member
Moderator
forumurile au pierdut din interes in fata FB :(
Nu chiar , a fost o mica chestie care a scindat un pic lucrurile , eu as fi ramas mult mai mult si chiar zilele trecute am vb cu cineva care nu e facebucist :) si care a zis ca ii este dor de grup , de forumul vechi... etc

Multumesc mult pentru răspuns.
Acest subiect este inchis? Deoarece am observat ca nimeni nu a mai postat ceva de mult timp.
Cum zice si colegu , poti incerca la telefonul de mai sus.
 
Sus