1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosirii acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Bujori 2

Discuție în 'Plante perene de gradina' creată de Gabiuta, 9 Mai 2016.

 1. popgeo

  popgeo Well-Known Member Membru staff Moderator

  Localizare:
  Caransebes/Toronto
  Bujorul incepe sa faca muguri subterani din toamna..... incep sa iasa din pamint prin martie.... dar depinde de an si de soiul de bujor. Unii rasar abia in aprilie, altii in februarie..
  Da, sint sanse sa infloreasca in primul an... dar in general reduse. Daca a stat putin afara din pamint si ai o radacina mare... si e un soi viguros ai ceva shanse... nu multe insa.
  Da.. sepoate muta..... in general toamna, octombrie-noiembrie... chiar si decembrie daca nu e inghetzat pamintul. Se poate muta si pin primavara inainte de a fi rasarit... dar atunic impactul este ceva mai mare.
  Poate dura 3 ani pina sa infloreasca daca l-ai muta intr-un moment nepotrivit.
   
  GirlOnline apreciază asta.
 2. GirlOnline

  GirlOnline New Member

  Doua dintre radacini sunt “scose” din gradina cuiva si replantate la mine. La acea persoana au inflorit tot timpul, sper s-o faca si la mine :).
  Celelalte doua radacini le-am cumparat dintr-un magazin. In orice caz, sper sa va pot incanta “ochii” la primavara, macar cu unul dintre ei :).
  Multumesc mult pentru raspuns!
   
 3. Popa Maria

  Popa Maria New Member

  Daca ati dori bujori oricând
   
 4. Popa Maria

  Popa Maria New Member

  Bujori albi
   

Distribuie pagina asta