Buchet romantic

sorina

Active Member
Claudia , imi pare rau nu am primit nici zmbile nici lalele ... :cry: :cry: Iata tema de saptamina sta asadar....... :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: ARANJAMENT ASORTAT CU CRINI


[/url]
Precizez......... ca de fiecare data culorile nu sunt tocmai cele reale . in special ALBASTRUL pe care-l vedeti este de fapt MOV .VIOLET .
 

angela draganoiu

Active Member
mi-a placut acest buchet. eu as vrea sa stiu ce substanta se pune in apa pt ca florile taiate sa reziste mai mult ? asta pt ca mi s-a intimplat de multe ori sa primesc flori taiate si sa moara dupa 2 zile. in special trandafirii.
 

Claudiavis

Active Member
Io nu mai comentez nimica.... Mi se pare un buchet asa romantic si in ton cu ziua de miine..... :visator: :oops: Trandafiri roz... irisi violet... crinii - va dati seama cind se vor deschide si crinii ce minunatie o sa fie buchetul asta? Sorina, daca nu il vinzi pina atunci, sa ne faci o poza si cu crinii deschisi.

Am si eu o intrebare: frunzele alea lungi pe care le-ai "rulat" ramin asa rulate sau trebuie sa le fixezi cumva in pozitia aia?

Claudia , aranjamentul deja s-a vindut :) :) :) :) :)
Frunzele rulete sunt in general de aspidistra si se pot indoi , rula foarte usor si se leaga cu sirma sau se capseaza cu capsatorul .
In buretele special pe aranjamente se pune de pbicei o solutie speciala hranitoare , nu stiu cum se numeste ca nu mai folosim demult ..... totusi aranjamentele TREBUIE sa tina ~~ o saptamina indiferent de floare si fara stimulenti . Nu am avut pina acuma nici o reclamatie ca s-ar fi ofilit ....
 

lelia

Well-Known Member
Superb !!! florile mele preferate si faptul ca se pot descotorosi usor de ambalaj, ma incata (intere noi fie vorba,urasc florile ambalate).
Felicitari Sorina ! esti o fericita ca ai posibilitatea sa-ti pui fantezia si indemanarea la incercare .Multumim pentru rasfat :visator:
 
Sus