Brighamia

cornelia

Fondator
Membru staff
De azi am in dotare o Brighamia insignis. Seamana ce-i drept cu o varza pe picior. :rofl: Dar sunt curioasa cum se formeaza floricelele si cum se comporta ca planta de ... balcon. O sa va stresez cu intrebari. :oops:
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Am inhatat-o de la serviciu la propriu: i-am zis sefei "varza asta e a mea" si am luat-o. :rofl: :rofl: E foarte sensibila la stropii de apa pe frunze. Imediat se pateaza. O pandesc atent poate ii dau flori ca e maricica.
 

Gabiuta

Well-Known Member
Moderator
:) este planta (nu aceeasi normal :mrgreen: )pe care mi- daruit-o acum citiva ani Dya si pe care am omorit-o cu minuta mea de gradinareasa......... :x :x :x .In realitate este mult mai frumoasa decit in poza .
Numai ca eu am udat-o in exces :mrgreen: in rest.........tratata ca o suculenta.
 

enya

Member
Vai cit e de frumoasaaaaa...are un aspect mai ciudatzel,seamana cumva cu dorstenia,parca...sa-ti traiasca!ce inaltzime are?oare cit creste in inaltzime?
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Momentan n-am poze. Planta e la serviciu in luminator si am vazut niste bobite printre coditele frunzelor. O sa-i fac si poze. Poate cand mai cresc boboceii ca sa devina clar ce sunt.
 

Adina-Ioana

Well-Known Member
Moderator
În cazul acesta aştept răbdătoare evoluţia "bobiţelor" şi nu uita să pozezi şi întreaga plantă, ca să vedem cum arată acum. :wink: :D
 

cornelia

Fondator
Membru staff
Eu am reusit sa duc un exemplar pana la inflorire. Din pacate l-am tinut la serviciu si exact in ziua in care a inflorit madam sefa l-a facut cadou unui client. Sa va spun cat de tare m-am enervat? Nici n-am apucat sa-i fac poze. :(
 
Sus